A small step for us,
but one giant leap
for your training experience.

Mission to Mars.

Ga je met CURA BHV
mee naar Mars?

Bij CURA BHV hebben we onze blik op de toekomst, de wens van continuïteit en de drive om elke dag een stap vooruit te lopen vertaald naar Mission to Mars. Het ultieme doel?

“IN 2170 ZIJN WIJ HET EERSTE BEDRIJF DAT BHV-TRAININGEN VERZORGT OP MARS”

Crazy? Zeker! Maar waarom niet? Wij gaan er alles aan doen om ervoor zorgen dat wij deze reis samen met onze klanten en medewerkers kunnen gaan maken. Als één vriendengroep. Die groep waar iedereen het over heeft. Die epische dingen voor elkaar krijgt met humor, respect en gelijkwaardigheid. Die voor elkaar klaarstaat als het erop aankomt.

Want we doen het goed of we doen het niet. En dit doen we op onze manier. Door focus te hebben op de juiste dingen, door slim te werken en door nee te durven zeggen. Want één keer teleurstellen is veel beter dan beloften niet nakomen.

We zijn anders dan anderen. En daar zijn we trots op! Ons onderscheiden van anderen doen we bijna obsessief. Wij willen de standaard zetten in de BHV-branche. Met minder nemen we geen genoegen.

Want stilstand is achteruitgang. Daarom blijven we ons doorontwikkelen. We onderzoeken en proberen nieuwe ideeën elke dag. In kleine stapjes. Zodat we het voor klanten én ons makkelijker en leuker maken.

Wij zijn CURA BHV.

Al meer dan 20 jaar werken we voor onze klanten aan het borgen van een getrainde BNO volgens het 100% concept. Wat betekent dit nou voor jou als klant, cursist of als toekomstig instructeur? Een heleboel gave dingen natuurlijk. Want BHV zonder passie? Dat is saai.

100%
Anders.

Wij hebben het over BHV op Mars, moeten we dit nog verder toelichten? Wij zijn gewoon anders dan anderen. We willen altijd ontwikkelen en uitdagen in vernieuwing. En we zijn dol op gekke dingen. Zoals BHV op Mars! Are you ready for the launch? Wij zijn er klaar voor. Ga je met ons mee naar Mars?

100%
Easy.

BHV is meer dan opleiden alleen, helaas komt er ook administratie bij kijken. Ons doel is om alles soepel te laten verlopen voor iedereen, zodat het borgen van BHV 100% easy wordt en blijft. Daarom investeert CURA BHV fors in automatisering en de ontwikkeling van bijvoorbeeld een eigen app voor cursisten. Lekker makkelijk.

100%
Enthousiast.

We gaan voor enthousiaste klanten, cursisten en werknemers. Dit doen we bijvoorbeeld door jaarlijks een vernieuwend lesprogramma te ontwerpen en aan te bieden. Want altijd hetzelfde riedeltje wordt niemand blij van. Dus weg met de sleur, leve out-of-the-box!

Vers van de pers.

Meer weten over ons?