BHV in Zoetermeer? CURA is uw partner

Bent u op zoek naar een opleider, kennispartner en leverancier op het gebied van BHV, brandveiligheid, eerste hulp en ontruimen of evacueren in Zoetermeer? BHV-Specialisten die u maximaal ontzorgen, motiveren en waarbij u samenwerkt bij veiligheid? CURA helpt u met uw vraagstukken op het gebied van BHV en BNO in Zoetermeer.
BHV in Zoetermeer: advies en begeleiding
De CURA Groep begeleidt en adviseert  bedrijven en organisaties in Zoetermeer bij het voorbereiden op incidenten die kunnen escaleren tot calamiteiten. U vindt bij ons een uitgebreid pakket innovatieve diensten en unieke trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) en bedrijfsnoodorganisaties (BNO).

BHV in Zoetermeer: samenwerken
De CURA Groep geeft BHV-advies, BHV-trainingen en advies bij onderhoud van veiligheidsmiddelen. We denken met u mee bij nieuwe oplossingen en diensten. Samen met u werken we samen in onze rol kennispartner. U mag van CURA  verwachten dat we maximaal ontzorgen op het gebied van (brand)veiligheid en preventie, met 100% gemotiveerde klanten, cursisten en gebruikers. Dat doen we inmiddels al ruim twintig jaar op deze manier. Inmiddels werken we bijna in heel Nederland.

BHV Zoetermeer
Training voor BHV in Limburg
Bij CURA vinden we dat BHV u zo min mogelijk tijd moet kosten en cursisten maximaal gemotiveerd moeten zijn. Om dat doel te bereiken trainen we op een onovertroffen en innovatieve manier. Met als resultaat een maximaal rendement van aangeleerde kennis, gedrag en vaardigheden. Jaarlijks traint CURA meer dan 10.000 cursisten. Zij beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 9,2.

Groot trainingsaanbod BHV en EHBO cursussen
Bij CURA vindt u een groot aanbod aan cursussen op het gebied van BHV en EHBO. Bovendien geven we ook les in ontruimingsoefeningen. Al onze opleidingen bieden we zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal aan.

“GEZIEN MIJN UITERST MATIGE ERVARINGEN MET HERHALINGSLESSEN IN HET VERLEDEN STARTTE IK MET EEN GEZONDE PORTIE TEGENZIN. ECHTER, IK WERD AANGENAAM VERRAST DOOR DE DOELMATIGE EN TERZAKE KUNDIGE AANPAK.”
“HEB AL 11 JAAR BHV-TRAININGEN GEHAD. NOG NOOIT WAS HET ZO DUIDELIJK. DIT WAS LEUKSTE EN MEEST INFORMATIEVE LES OOIT. COMPLIMENT!”
“EEN VOLGENDE KEER GRAAG WEER SITUATIES ZOALS DEZE KEER. HET WAS DEZE KEER PERFECT! NIET ENKEL BLUSSEN. TÓP.”
BHV Cursussen 

 • Opleiding BHV
 • Herhaling BHV
 • BHV Eerste Hulp
 • Hoofd/Coördinator BHV
 • Herhaling Hoofd/Coördinator BHV
 • BHV Ploegleider
 • Herhaling Ploegleider
EHBO Cursussen

 • Cursus Eerste Hulp (Rode Kruis)
 • Herhaling Eerste Hulp (Rode Kruis)
 • Cursus reanimatie en AED (Rode Kruis)
 • Opleiding EHBO (Oranje Kruis)
 • Herhaling EHBO (Oranje Kruis)
BHV Zoetermeer
BHV-trainingscentrum in Zoetermeer
Bij CURA vindt u BHV-opleidingen, BHV-trainingen en oefeningen op het gebied van brandbestrijding, eerste hulp en ontruiming. Zowel beleidsmatig als operationeel. CURA beschikt in Zoetermeer over een uitgebreid trainingscentrum en met behulp van de mobiele Safety Xperience Containers kunnen we ook incompany bij u realistische trainingen geven. Dit doen we met ons mobiele oefencentrum van 40 vierkante meter.

Onderhoud, advies en bestellen
Naast BHV-diensten en trainingen vindt u bij CURA ook onderhoudsspecialisten en monteurs die veiligheidsmiddelen controleren en onderhouden. En voor evacuatieoplossingen kunt u bij onze dochteronderneming Escape Mobility terecht. Bovendien bestelt u online snel en eenvoudig meer dan 1.000 artikelen voor BHV, EHBO en veiligheid.

Wilt u meer weten over BHV in Zoetermeer? Neem dan nu contact met ons op.
Shares