Advies

CURA levert dienstverlening op maat. We stellen daarom regelmatig de vraag: moet het wel op deze manier? Laat uw veiligheidsorganisatie daarom objectief en accuraat in kaart brengen door onze veiligheidsadviseurs. Of laat u ondersteunen bij de vereiste voorbereiding om uw Bedrijfsnoodorganisatie of Bedrijfshulpverleningsorganisatie zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Op die manier waarborgt u uw bedrijfscontinuïteit. Dit doen wij onder andere door:
N
Uitvoeren van (BHV) RI&E’s
N
Verrichten van veiligheidsnulmetingen
N
Maken en beoordelen van ontruimingsplannen
N
Vluchtwegplattegronden in kaart te brengen
N
Maken van calamiteitenplannen
N
Ontwerpen van bedrijfsnoodorganisaties (BNO)
Daarnaast geeft CURA advies op het gebied van calamiteiten- en ontruimingsplannen, veiligheidsaudits, de Arbowet 2007 en het Bouwbesluit 2012. CURA heeft twee managementtools gepubliceerd: ‘Van Risico naar BNO’ en het ‘Safety Model Canvas’. U kunt deze hier kosteloos aanvragen.

Klanten- en cursistenportaal

CURA staat voor maximaal ontzorgen. Met ons online portaal bekijkt u alle informatie over de organisatie en veiligheidstrainingen van uw bedrijf. U heeft een actueel overzicht van planningen en ontvangt automatisch melding van certificaten die gaan verlopen. En heel handig: u koppelt alle gegevens van het klanten portaal aan onze App. Wij helpen u graag bij het inrichten van uw portaal en bij het instellen van automatische berichten voor cursisten.
Voordelen portaal:
N
Uw administratie altijd actueel
N
Inzicht in de planning van uw eigen en open cursussen
N
Actuele status van alle cursisten, inschrijvingen en certificaten
N
Automatische berichten bij herinneringen
N
Export naar Excel voor eigen analyses
N
Inzicht in de handgeschreven evaluaties van de cursist bij elke les
N
Kortom: u houdt vinger aan de pols
Voordelen cursisten:
N
Inzicht in cursushistorie
N
Inschrijven of afmelden voor trainingen
N
Raadplegen van certificaten

BHV-Challenge app

Zorg dat uw BHV-ers het hele jaar actief bezig zijn met BHV. Met deze unieke app maakt een BHV-er melding van een onveilige situatie in of rond het gebouw, of kan een compliment ermee geven.

Om de app nog intensiever te gebruiken zijn wedstrijdelementen met verschillende concepten toegevoegd. De BHV-Challenge app is gratis te downloaden in de App Store en de Play Store.