Trainingen.

Als enige BHV-aanbieder biedt CURA een innovatief onderwijssysteem dat gebaseerd is op uitgekiende didactische principes. Met onze praktische trainingen weten we cursisten op alle leerniveaus uit te dagen. Ze halen hierdoor een maximaal leerrendement. Om de motivatie van cursisten hoog te houden vernieuwen we het programma jaarlijks. Hierin is een duidelijke visie verwerkt op de eisen van de toekomstige Bedrijfsnood- en BHV-organisatie.

CURA beschikt over twee uitgebreide trainingscentra (in Simpelveld en Zoetermeer) en mobiele Safety Xperience Containers. Met die laatste hebben we de beschikking over een mobiel oefencentrum van 40m2 op locatie.

Bij CURA krijgen cursisten een uniek trainingsprogramma. Onderwerpen worden out-of-the-box behandeld en de trainingen zijn afgestemd op de individuele leerstijl. Cursisten leren hierdoor aantoonbaar beter. Ons vaste team van coachende docenten krijgen en houden jaarlijks meer dan 8.000 cursisten gemotiveerd voor BHV. Ze zijn nooit meer dan drie minuten aaneengesloten aan het woord en gebruiken geen schermpresentaties. Zelfs de voorstelronde slaan we over, we gaan direct aan de slag!

Wij bieden opleidingen, trainingen en oefeningen op het gebied van brandbestrijding, eerste hulp en ontruiming – zowel operationeel als beleidsmatig. Bij CURA gaan we voor 100% gemotiveerde cursisten!

“GEZIEN MIJN UITERST MATIGE ERVARINGEN MET HERHALINGSLESSEN IN HET VERLEDEN STARTTE IK MET EEN GEZONDE PORTIE TEGENZIN. ECHTER, IK WERD AANGENAAM VERRAST DOOR DE DOELMATIGE EN TERZAKE KUNDIGE AANPAK.”
“HEB AL 11 JAAR BHV-TRAININGEN GEHAD. NOG NOOIT WAS HET ZO DUIDELIJK. DIT WAS LEUKSTE EN MEEST INFORMATIEVE LES OOIT. COMPLIMENT!”
“EEN VOLGENDE KEER GRAAG WEER SITUATIES ZOALS DEZE KEER. HET WAS DEZE KEER PERFECT! NIET ENKEL BLUSSEN. TÓP.”

Unieke trainingen.

1. Interactief programma

Tijdens de trainingen is volop ruimte voor eigen inbreng. Dit zorgt voor herkenbare situaties. Cursisten kunnen het geleerde direct in hun eigen bedrijf of organisatie toepassen.

2. Verschillende werkvormen
Ieder mens leert op zijn of haar eigen manier. Onze trainingen zijn daarop ingericht. Deskundige docenten hebben oog voor iedere cursist. Door wisselende spelelementen neemt iedereen actief deel aan de les.
3. Jaarlijks vernieuwd en verrassend
De BHV-trainingen van CURA worden jaarlijks vernieuwd. Zo krijgt ook een herhalingstraining nieuw elan en zorgt voor nieuwe inzichten. Weg met de sleur, leve out-of-the-box.
4. Maximaal rendement
Vrijwel iedere training is maatwerk. Daarbij spelen we in op de behoefte en leermethode van de cursisten. Met een gemiddelde beoordeling van 9,2 blijkt dat deze aanpak door cursisten gewaardeerd wordt.

Overzicht trainingen.

N

BHV

N

Ploegleider

N

Hoofd BHV

N

EHBO

N

Evacuatie-assistent

N

Of op maat voor één van de deelcompetenties

Wilt u meer weten over onze trainingen? Neem dan nu contact met ons op.