Onze online BHV modules 100% vernieuwd.

door | 22 feb 2022 | Actueel, Innovaties

Om te zorgen voor 100% enthousiaste cursisten, vernieuwen we jaarlijks onze lesprogramma’s. Zo ook de 100% Online BHV modules. In zo’n vernieuwde module voegen we nieuwe BHV thema’s en richtlijnen toe, maar we nemen ook zeker de feedback mee die we de afgelopen maanden van jullie hebben ontvangen. Zo zorgen we voor een Betere BHV’er. 

Vanaf wanneer zijn de nieuwe modules online?

Op 1 april 2022 (nee, geen grap!) lanceren we de nieuwe modules! Start je vanaf die datum met je 100% Online BHV Basisopleiding of Herhaling? Dan ga je er direct mee aan de slag. Je werkt zoals altijd gewoon in je eigen tempo, waar en wanneer je maar wil. Op de bank, in het park, of op Mars. 100% Easy, toch? 

 

Wat hebben we vernieuwd? 

Samenwerken met collega’s.
Samenwerking is één van de belangrijkste onderdelen van BHV. Ook als je 100% Online traint. Daarom kan je vanaf nu met je collega BHV’ers samenwerken aan de online modules en huiswerkopdrachten.

Duidelijkere structuur.
Gedurende het jaar vragen we onze cursisten actief om feedback op onze modules. Dit doen we niet alleen voor de vorm: we doen er ook écht wat mee. Zo hebben we meer structuur aangebracht in onze online modules, waardoor het voor de cursist nu nóg overzichtelijker is.

Nieuwe onderdelen.
Ons team heeft een vers scala aan nieuwe Thuiswerkopdrachten toegevoegd. Maak inschattingen en beslissingen op basis van incidentvideo’s of telefonische oproepen, en krijg door de interactieve opdrachten meteen terugkoppeling. Ook wordt er – ja, óók online – aandacht besteed aan brandveiligheid.

Nieuwsgierig?

Vraag een preview aan! Doorloop als eerste de nieuwe modules, waarbij je ons feedback en tips kunt geven.
Interesse? Laat het ons weten!

Thuis Competent Box

Tijdelijk geen Thuis Competent Box bij de Herhaling BHV.

Omdat we grote plannen hebben voor september, ontvangen cursisten die in de periode van april tot september een Herhaling BHV volgen, géén Thuis Competent Box. De vernieuwde BHV modules zijn hierop aangepast.

En vanaf september?
Je leest het goed. We hebben voor september een grote update gepland. Vanaf dan ontvangen ook alle cursisten die een Herhaling BHV volgen weer een Thuis Competent Box. Hierin zit onder andere een reanimatiepop waarmee je kan oefenen, onder online begeleiding van een instructeur.

100% Online is here tot stay!

100% Online blijft een vast onderdeel van ons trainingsaanbod. Tijdens Corona is het namelijk gebleken dat de keuzevrijheid tussen 100% Online en onze BHV Pop-Up door cursisten als zeer prettig wordt ervaren. Inmiddels hebben we een eigen ‘Instructional Design-team’ (hele mond vol!) waarmee wij al onze eigen content maken. Dit team heeft als doel om de inhoudelijke kennis op het gebied van BHV en EHBO toe te voegen aan de huidige en toekomstige modules. Via Augmented Reality (AR), interactieve video’s en online opdrachten.

Wil je toch in real life aan de slag?

Lijkt het jou toch fijner om je competenties in real life te testen, samen met collega BHV’ers en onze instructeur?
Schrijf je dan nu in via ons CURA Cursistenportaal, of laat je contactpersoon je inschrijven!
Shares