Word thuis een BHV’er met de Thuis Competent Box.

Als je CURA zegt, dan denk je natuurlijk al gauw aan onze 100% Online trainingen. Deze trainingen hebben we aan het begin van de pandemie ontwikkeld, en tot de dag van vandaag zetten we ons volledig in om ze te blijven vernieuwen en verbeteren. Maar hoe gaat dat nou precies – een competent BHV’er worden terwijl je je huis niet eens hoeft te verlaten?

Out of the Box.

De Thuis Competent Box is niet zomaar een mooie blauwe doos – het is er een met inhoud. In de Box vind je namelijk alles dat je nodig hebt om bijvoorbeeld te oefenen met reanimeren, of het aanleggen van verbanden. Praktische competenties dus, die iets minder gemakkelijk zijn te oefenen via je scherm. In onze Kennisbank lees je meer over de precieze inhoud van onze Thuis Competent Box die je krijgt bij de 100% Online Basisopleiding BHV en Herhaling BHV.

Thuis Competent Box

Oefen waar je ook bent, wanneer je maar wilt.

Als je 100% Online traint, verdiep je je eerst online in de theorie en diverse werkvormen. Je kan gewoon in je eigen tempo werken aan deze modules; zo houd je controle over je agenda. Vervolgens breng je je nieuwe skills in praktijk met de Thuis Competent Box. Je krijgt concrete (t)huiswerkopdrachten, zodat je precies weet wat de bedoeling is.  

Persoonlijke feedback.

Natuurlijk krijg je van je Online Instructeur persoonlijke feedback op al je (t)huiswerkopdrachten. Is het niet in één keer goed? Geen zorgen. De instructeur helpt je op weg zodat je de opdracht opnieuw kan maken. Ook als je in je eentje oefent met reanimeren, zorgen we ervoor dat je meteen weet of je op het goede spoor zit. De reanimatiepop geeft real-time feedback in de vorm van een lamp. Wordt de reanimatie te diep, niet diep genoeg of te snel uitgevoerd? Dan krijgt je meteen een terugkoppeling.  

Certificering.

Aan elke module zijn lesdoelen en competenties gekoppeld, net zoals in de praktijklessen. Kennis competenties toetsen we met online toetsvragen, en je hands-on competenties checken we aan de hand van je (t)huiswerkopdrachten. Volg je de Basisopleiding BHV? Dan leg je ook een Competentietoets af via een videoverbinding met je Instructeur. Zo zorgen we ervoor dat je gewoon je certificaat kan behalen – maar dan vanuit thuis.

Coronaproof.

Met de Thuis Competent Box is je veiligheid maximaal gewaarborgd. Je hoeft nu eenmaal het comfort van je huiselijke leefomgeving niet te verlaten. Maar ook de Box zelf houden we Coronaproof. We reinigen en desinfecteren de reanimatiepop voor verzending volledig, en de rest van de inhoud is splinternieuw (en mag je dan ook houden).

Wanneer krijg je nu zo'n Box?

Ga je 100% Online aan de slag? Dan ontvang je een Thuis Competent Box wanneer je je inschrijft voor de Basisopleiding BHV of Herhaling BHV.

Stappenplan.

Ben je ingeschreven voor de 100% Online training Basisopleiding BHV of Herhaling BHV? Dan kan je aan de slag met een Thuis Competent Box. 

  • Bestel de Thuis Competent Box. Je ontvangt hiervoor een bestellink per e-mail.
  • Verdiep je in de theorie van de Online training.
  • Breng je hands-on skills in praktijk aan de hand van (t)huiswerkopdrachten.
  • Je Instructeur geeft je persoonlijke feedback.

Alleen bij de Basisopleiding BHV:

  • Je legt de reanimatie Competentietoets af. 
  • Met het bijgevoegde retourlabel stuur je de reanimatiepop weer terug.
Shares