BHV in Maastricht: CURA is uw partner

Bent u op zoek naar een opleider, kennispartner en leverancier op het gebied van BHV, brandveiligheid, eerste hulp en ontruimen of evacueren in Maastricht? Specialisten die u maximaal ontzorgen en motiveren? Waarbij u bovendien samenwerkt vanuit partnership? CURA helpt u met uw vraagstukken op het gebied van BHV en BNO in Maastricht.
BHV in Maastricht: advies en begeleiding
De CURA Groep begeleidt en adviseert  bedrijven en organisaties in Maastricht bij het voorbereiden op incidenten die kunnen escaleren tot calamiteiten. U vindt bij ons een uitgebreid pakket innovatieve diensten en unieke trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) en bedrijfsnoodorganisaties (BNO).

BHV in Maastricht: samenwerken
We werken samen met onze klanten als kennispartner. We geven advies, trainingen, en adviseren bij onderhoud van veiligheidsmiddelen en denken mee bij nieuwe oplossingen en diensten. U mag van CURA verwachten dat we maximaal ontzorgen op het gebied van (brand)veiligheid en preventie, met 100% gemotiveerde klanten, cursisten en gebruikers. Dat doen we inmiddels al ruim 20 jaar succesvol op deze manier. Inmiddels werken we bijna in heel Nederland, daarbij blijven onze ‘roots’ in het zuiden van Limburg.

BHV Maastricht
Training voor BHV in Maastricht
Bij CURA vinden we dat BHV u zo min mogelijk tijd moet kosten en cursisten maximaal gemotiveerd moeten zijn. Om dat doel te bereiken trainen we op een onovertroffen en innovatieve manier. Met als resultaat een maximaal rendement van aangeleerde kennis, gedrag en vaardigheden. Jaarlijks traint CURA meer dan 10.000 cursisten. Zij beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 9,2.

Groot aanbod van BHV en EHBO cursussen
Bij CURA vindt u een groot aanbod aan cursussen op het gebied van BHV en EHBO. Bovendien geven we ook les in ontruimingsoefeningen. Al onze opleidingen bieden we zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal aan.

“GEZIEN MIJN UITERST MATIGE ERVARINGEN MET HERHALINGSLESSEN IN HET VERLEDEN STARTTE IK MET EEN GEZONDE PORTIE TEGENZIN. ECHTER, IK WERD AANGENAAM VERRAST DOOR DE DOELMATIGE EN TERZAKE KUNDIGE AANPAK.”
“HEB AL 11 JAAR BHV-TRAININGEN GEHAD. NOG NOOIT WAS HET ZO DUIDELIJK. DIT WAS LEUKSTE EN MEEST INFORMATIEVE LES OOIT. COMPLIMENT!”
“EEN VOLGENDE KEER GRAAG WEER SITUATIES ZOALS DEZE KEER. HET WAS DEZE KEER PERFECT! NIET ENKEL BLUSSEN. TÓP.”
Cursussen BHV 

 • BHV Eerste Hulp
 • Opleiding BHV
 • Herhaling BHV
 • Hoofd/Coördinator BHV
 • Herhaling Hoofd/Coördinator BHV
 • BHV Ploegleider
 • Herhaling Ploegleider
EHBO

 • Cursus reanimatie en AED (Rode Kruis)
 • Cursus Eerste Hulp (Rode Kruis)
 • Herhaling Eerste Hulp (Rode Kruis)
 • Opleiding EHBO (Oranje Kruis)
 • Herhaling EHBO (Oranje Kruis)
BHV Maastricht
BHV-trainingscentrum in Limburg
Bij CURA vindt u opleidingen, trainingen en oefeningen op het gebied van brandbestrijding, eerste hulp en ontruiming, zowel beleidsmatig als operationeel. CURA beschikt in het Limburgse Simpelveld en Zoetermeer over twee uitgebreide trainingscentra en met behulp van de mobiele Safety Xperience Containers kunnen we ook incompany bij u realistische trainingen geven. Dit is mogelijk met ons mobiele oefencentrum van 40 vierkante meter.

Onderhoud, advies en bestellen
Naast BHV-diensten en trainingen vindt u bij CURA ook onderhoudsspecialisten en monteurs die veiligheidsmiddelen controleren en onderhouden. Bovendien bestelt u online snel en eenvoudig meer dan 1.000 artikelen voor BHV, EHBO en veiligheid. En voor evacuatieoplossingen kunt u bij onze dochteronderneming Escape Mobility terecht.

Wilt u meer weten over BHV in Maastricht? Neem dan nu contact met ons op.
Shares