CURA: uw partner voor BHV in Geleen

Bent u op zoek naar een opleider, kennispartner en leverancier op het gebied van BHV, brandveiligheid, eerste hulp en ontruimen of evacueren in Geleen? Specialisten die u maximaal ontzorgen, motiveren en waarbij u samenwerkt vanuit partnership? CURA helpt u met uw vraagstukken op het gebied van BHV en BNO in Geleen.
BHV in Geleen: advies en begeleiding
De CURA Groep begeleidt en adviseert  bedrijven en organisaties in Limburg bij het voorbereiden op incidenten die kunnen escaleren tot calamiteiten. U vindt bij ons een uitgebreid pakket innovatieve diensten en unieke trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) en bedrijfsnoodorganisaties (BNO).

BHV in Geleen: samenwerken aan veiligheid
We werken samen met onze klanten als kennispartner. daarbij geven we advies, trainingen, en adviseren bij onderhoud van veiligheidsmiddelen. En uiteraard denken we mee bij nieuwe oplossingen en diensten. Van CURA mag u verwachten dat we u maximaal ontzorgen op het gebied van (brand)veiligheid en preventie. Dat doen we met 100% gemotiveerde klanten, cursisten en gebruikers. Inmiddels doen we dit al ruim 20 jaar succesvol op deze manier. We werken daarbij in heel Nederland, met onze ‘roots’ in het zuiden van Limburg.

BHV Geleen
Training voor BHV in Geleen
Bij CURA vinden we dat BHV u zo weinig mogelijk tijd moet kosten en cursisten maximaal gemotiveerd moeten zijn. Om deze doelen te bereiken trainen we op een innovatieve en onovertroffen manier. Met als resultaat: een maximaal rendement van aangeleerde kennis, gedrag en vaardigheden. CURA traint jaarlijks meer dan 10.000 cursisten. Zij beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 9,2.

Groot trainingsaanbod BHV en EHBO cursussen
Bij CURA vindt u een groot aanbod aan cursussen op het gebied van BHV en EHBO. Bovendien geven we ook les in ontruimingsoefeningen. Al onze opleidingen bieden we zowel in het Nederlands als in het Engels aan.

“GEZIEN MIJN UITERST MATIGE ERVARINGEN MET HERHALINGSLESSEN IN HET VERLEDEN STARTTE IK MET EEN GEZONDE PORTIE TEGENZIN. ECHTER, IK WERD AANGENAAM VERRAST DOOR DE DOELMATIGE EN TERZAKE KUNDIGE AANPAK.”
“HEB AL 11 JAAR BHV-TRAININGEN GEHAD. NOG NOOIT WAS HET ZO DUIDELIJK. DIT WAS LEUKSTE EN MEEST INFORMATIEVE LES OOIT. COMPLIMENT!”
“EEN VOLGENDE KEER GRAAG WEER SITUATIES ZOALS DEZE KEER. HET WAS DEZE KEER PERFECT! NIET ENKEL BLUSSEN. TÓP.”
Cursussen BHV 

 • Opleiding BHV
 • Herhaling BHV
 • BHV Eerste Hulp
 • Hoofd/Coördinator BHV
 • Herhaling Hoofd/Coördinator BHV
 • BHV Ploegleider
 • Herhaling Ploegleider
EHBO

 • Cursus Eerste Hulp (Rode Kruis)
 • Herhaling Eerste Hulp (Rode Kruis)
 • Cursus reanimatie en AED (Rode Kruis)
 • Opleiding EHBO (Oranje Kruis)
 • Herhaling EHBO (Oranje Kruis)
BHV Geleen
BHV-trainingscentrum in Geleen
Bij CURA vindt u opleidingen, trainingen en oefeningen op het gebied van brandbestrijding, eerste hulp en ontruiming. Dit doen we zowel beleidsmatig als operationeel. CURA beschikt in het Limburgse Simpelveld en in Zoetermeer over twee moderne trainingscentra. Met onze mobiele Safety Xperience Containers kunnen we ook incompany bij u realistische trainingen geven. Dit is mogelijk met ons mobiele oefencentrum van 40 vierkante meter.

Onderhoud, advies en bestellen
Naast BHV-diensten en trainingen vindt u bij CURA ook onderhoudsspecialisten en monteurs die veiligheidsmiddelen controleren en onderhouden. Ook bestelt u online snel en eenvoudig meer dan 1.000 artikelen voor BHV, EHBO en veiligheid. En voor evacuatieoplossingen kunt u bij onze dochteronderneming Escape Mobility terecht.

Wilt u meer weten over BHV in Geleen? Neem dan nu contact met ons op.
Shares