BHV Mastermind

.Ben jij erbij geweest in 2019? Die onvergetelijke Masterclass BHV in Alphen aan den Rijn? Wat een geweldige dag was dat! Speciaal voor Hoofden BHV hebben we toen inspirerende workshops verzorgd, een exclusief kijkje in de keuken van onze trainingen gegeven en ruimte gecreëerd om met elkaar te sparren en best practices te delen. Nu is Albert weer druk bezig met het plannen van een nieuwe Masterclass BHV voor september. Hou ons in de gaten voor het programma en natuurlijk wil jij hierbij zijn, dus geef je snel op via deze link.

 

Ontdek de nieuwste trends in BHV tijdens de Masterclass BHV

Als hoofd BHV ben je altijd op zoek naar manieren om je team en organisatie te versterken. Je begrijpt de waarde van continue ontwikkeling en het belang van up-to-date blijven met de laatste trends in bedrijfshulpverlening (BHV).

Bij CURA BHV geloven we in de kracht van samen leren en groeien. We zijn trots op onze gemeenschap van Hoofden BHV die actief betrokken zijn bij het delen van kennis en ervaringen. Onze Masterclass BHV in Alphen aan den Rijn was een perfect voorbeeld van hoe we samen kunnen komen, inspireren en van elkaar kunnen leren. En dit is slechts het begin. We zijn verheugd om aan te kondigen dat er een nieuwe Masterclass BHV gepland staat voor september. Houd ons in de gaten voor het programma, want dit is een evenement dat je niet wilt missen!

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Heb je vragen over onze trainingen of wil je meer informatie over hoe CURA BHV jouw organisatie kan ondersteunen? Neem dan gerust contact op met onze BHV Coach Anouk. Ze staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijke begeleiding en advies.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, evenementen en tips van CURA BHV? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media Op deze manier mis je nooit meer een update en blijf je altijd verbonden met onze community.

Shares