Ga jij ook met een hoofd vol ideeën weg na onze gave Masterclass BHV?

door | mei 28, 2024

Meld je direct aan!

Natuurlijk ben jij erbij! Een dag vol nieuwe ontwikkelingen op het gebied van BHV samen met andere Hoofden BHV.

Save the date! 

Beloofd is beloofd. Inmiddels hebben we meer dan 30 aanmeldingen, dus we gaan weer een Masterclass BHV organiseren. Belangrijkste is dan een datum dus bij deze:

  • Dinsdag 17 september – Regio Zuid Holland
  • Dinsdag 24 september – Regio Zuid Limburg

Wat gaan we doen? 

Het gaat een interactieve dag waarbij jij samen met andere Hoofden BHV wordt meegenomen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van BHV. Er is genoeg ruimte om met elkaar ideeën uit te wisselen met elkaar en we zullen een aantal gave workshops organiseren zoals je van ons gewend bent. 

Programma
12.00 uur ontvangst met broodjes
13.00 uur welkomstwoord 
13.30 uur diverse workshops
17.00 uur borrel 

Leren op basis van procedures?
Zou het niet geweldig zijn als cursisten Online leermodules kunnen volgen die afgestemd op jouw eigen procedures uit bijvoorbeeld het ontruimingsplan? Nick Crutzen laat zien welke mogelijkheden er zijn met de komst van AI en hoe jij dit zelf kan toepassen. 

Game based learning
Veel bedrijven zijn al op de digitale trein gesprongen voor hun BHV opleidingen. Maar laten we eerlijk zijn: een klassieke online cursus? Nogal saai! En blijft de informatie wel hangen? Dat is waar game-based learning – of G-learning – om de hoek komt kijken. Visuele elementen! Avontuur! 

PLAY IT Game based learning

BHV-ontwikkelingen
Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van BHV? En dan met name op het gebied van leren en lesstof. In vergelijking met 20 jaar geleden ligt er nu meer een focus op bijvoorbeeld ontruimen in plaats van blussen. Welke ontwikkelingen zien we nog meer? 

Ben je enthousiast? Meld je dan aan!

Dit wil je echt niet missen. Een hele leuke middag met rondom het thema ‘de toekomst van BHV’. 

“Even een dagje brainstormen met collega bhvproffesionals. Meld je daarom als een ???? aan voor Masterclass BHV 2.0. Met elkaar een dagje op en neer naar Mars..

Paul Takken

Medewerker Kwaliteit & Veiligheid, Parnassia

“Als Hoofd BHV ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden. De Masterclass BHV was een perfecte gelegenheid om dat te doen. De training was erg diepgaand en behandelde alle actuele ontwikkelingen op het gebied van BHV. Ook heb ik veel geleerd over nieuwe technieken en vaardigheden die ik kan toepassen in mijn werk. Ik raad deze Masterclass zeker aan alle Hoofd BHV’ers die hun kennis willen verbreden en verdiepen.

Piet Moerkerken

Projectleider Beheer en Onderhoud, Yulius GGZ

“Als hoofd bedrijfshulpverlening wil ik ook mijzelf blijven uitdagen in trainingen en oefeningen. Het aanbod hiervoor is beperkt vooral als je kritisch kijkt naar inhoudt en doelgroep. De masterclass combineert meerdere aspecten hiervan, actualiseren kennis en veranderende wetgeving, oefeningen en het netwerken met bestaande en nieuwe vakgenoten. De volgende Masterclass ben ik er weer bij!.

Erik Snijder

Manager Veiligheid, Hoofd Beveiliging, Hoofd Bedrijfshulpverlening en Adviseur Zorgcontinuïteit, IJsselland Ziekenhuis