Automatisering van het planningsproces:
Wat betekent dit voor jou?

Automatisering is niet meer weg te denken uit de dagelijkse bedrijfsvoering, en ook bij CURA BHV blijven we doorontwikkelen om jou beter van dienst te zijn. Dit jaar hebben we doorlopend ons planningsproces grondig verbeterd, zodat je als hoofd BHV minder tijd kwijt bent aan administratieve rompslomp en meer tijd kunt besteden aan wat echt belangrijk is: veiligheid op de werkvloer. In deze blogpost nemen we je mee door de verschillende fases van ons nieuwe planningsproces en laten we zien wat dit voor jou betekent.

 

Fase 1: Van e-mail pingpong naar digitaal formulier 

Ken je dat gevoel van oneindig heen en weer mailen om een afspraak te plannen? Dat is nu verleden tijd. In de eerste fase van ons vernieuwde planningsproces hebben we afscheid genomen van het traditionele e-mail pingpongen. Nu kun je eenvoudig een planningsaanvraag indienen via een digitaal formulier. Dit formulier zorgt ervoor dat alle benodigde informatie in één keer wordt verzameld, wat zowel jou als ons veel tijd bespaart.

De reacties zijn overweldigend positief. Veel van onze klanten waarderen de efficiëntie en het gemak van deze nieuwe methode. Het digitale formulier is gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor je snel en zonder gedoe je planning kunt regelen.

Fase 2: Integratie met het CURA Klantenportaal

We zitten nu in fase 2 van onze verbetering: het integreren van planningsaanvragen direct in het CURA Klantenportaal. Deze integratie betekent dat je je planningsaanvragen kunt indienen en beheren vanuit één centrale plek. Het portaal biedt een overzichtsscherm waar je de status van je aanvragen in één oogopslag kunt zien. Geen gedoe meer met losse e-mails of onduidelijke afspraken; alles staat overzichtelijk bij elkaar.

Momenteel testen we de eerste versies van deze schermen, en de feedback is veelbelovend. We verwachten dat deze functie in de loop van Q3 live gaat voor alle contactpersonen in ons klantenportaal. Dit betekent dat je altijd snel inzicht hebt in je planningsaanvragen en direct kunt bijsturen waar nodig.

Fase 3: Het algoritme van de toekomst

De toekomst van planning ligt in automatisering, en wij lopen graag voorop. In fase 3, waar we inmiddels mee zijn gestart, implementeren we een voor ons ontwikkeld algoritme. Dit algoritme zorgt ervoor dat je vrijwel direct na het indienen van een planningsaanvraag kunt zien of deze mogelijk is. Dit betekent dat je niet meer hoeft te wachten op bevestiging, maar meteen weet waar je aan toe bent.

In Q3 starten we met interne tests van dit algoritme, en de planning is om dit rond Q4 live te hebben. Het doel is om jouw planningsproces nog sneller en efficiënter te maken, zodat je direct kunt handelen en je planning optimaal kunt afstemmen op de behoeften van je organisatie.

 

Wat betekent dit voor jou?

 

  • Efficiëntie en gemak: Door de automatisering van het planningsproces bespaar je kostbare tijd en kun je je focussen op de kern van je werkzaamheden. Het digitale formulier en het overzicht in het CURA Portaal maken het indienen en beheren van planningsaanvragen eenvoudiger dan ooit.
  • Direct inzicht en snelle actie: Met de integratie van het planningsproces in het CURA Portaal en de implementatie van ons algoritme, heb je altijd direct inzicht in de status van je aanvragen. Dit stelt je in staat om snel te reageren en bij te sturen waar nodig, wat de efficiëntie en effectiviteit van je BHV-organisatie ten goede komt.
  •  Innovatie en vooruitgang: Bij CURA BHV blijven we innoveren om jou beter van dienst te zijn. Onze focus ligt op het voortdurend verbeteren van onze processen om jouw werk eenvoudiger en efficiënter te maken. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op de meest actuele en innovatieve oplossingen in bedrijfshulpverlening.
     

 

Conclusie: stap vooruit met CURA BHV

De automatisering van ons planningsproces is een grote stap vooruit voor zowel onze bestaande klanten als nieuwe gebruikers. Het brengt gemak, snelheid en efficiëntie in jouw planning, zodat je meer tijd kunt besteden aan de belangrijke taken van bedrijfshulpverlening.

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe je optimaal gebruik kunt maken van deze nieuwe functies? Neem contact op met BHV Coach Anouk voor persoonlijke begeleiding en advies. Volg ons op sociale media voor de laatste updates en inspiratie.

 

CURA BHV nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, of log in op het CURA Portaal om direct aan de slag te gaan met het nieuwe planningsproces. Samen maken we bedrijfshulpverlening beter en efficiënter dan ooit tevoren!

Shares