In de blog ‘CURA BHV meets Universiteit Utrecht‘ kondigden we al aan dat we aan de slag zouden gaan met het concept van ‘microlearning via WhatsApp’. We introduceren dan ook graag aan jullie de BHV Quiz Whizz. De BHV Quiz Whizz is de AI-microlearning assistent die je vragen stelt, antwoorden geeft op al je vragen en je helpt om je BHV-kennis aan te scherpen. Dus: ideaal voor BHV’ers om hun vaardigheden regelmatig te oefenen en zo op peil te houden.

Nog niet helemaal overtuigd van onze handige tool? We zetten alle voordelen voor je op een rijtje:

  • Gepersonaliseerd leren: De AI kan de leerinhoud aanpassen aan de behoeften en het kennisniveau van de BHV’er. Dit zorgt voor een efficiëntere en effectievere leerervaring.
  • Flexibiliteit: BHV’ers kunnen leren op het dat hen het beste uitkomt, waardoor het makkelijker is om leren te combineren met andere verplichtingen.
  • Interactief leren: Interactie met de AI-microlearning assistent kan het leerproces leuker en boeiender maken. Dat leidt natuurlijk tot een hogere motivatie en betrokkenheid bij het leren.
  • De kracht van herhalen: Door regelmatig vragen te stellen, helpt de AI bij het herhalen en versterken van kennis. Ontzettend belangrijk voor het behoud van belangrijke BHV-informatie, natuurlijk.
  • Up-to-date informatie: De AI-microlearning assistent wordt voortdurend bijgewerkt met de nieuwste informatie en richtlijnen, wat essentieel is in een veld dat regelmatig verandert, zoals BHV.

De inzet van microlearning via WhatsApp als een vernieuwende methode voor BHV-training biedt een unieke kans om BHV’ers continu betrokken en gemotiveerd te houden. Door het leveren van korte, interactieve WhatsApp gesprekken, wordt leren niet alleen handiger, maar ook aantrekkelijker en meer afgestemd op het moderne, snelle leven. Met deze technologie omarmen we niet alleen de toekomst van leren, maar verzekeren we ook dat de veiligheid en het welzijn op de werkvloer steeds op de voorgrond staan, ondersteund door goed opgeleide en enthousiaste BHV’ers. Kortom: met de BHV Quiz Whizz houden we het leerproces 100% Easy, Anders en Enthousiast — óók buiten je leerreis.

Voorkom teleurstelling. Plan tijdig je oefening voor 2024.


Om ervoor te zorgen dat we jullie optimaal kunnen ondersteunen, verzoeken we jullie om planningsaanvragen ruim van tevoren in te sturen. Zorg ervoor dat deze aanvragen minimaal 3 maanden van tevoren bij ons worden ingediend, zodat we voldoende gelegenheid hebben om jullie cursussen in te roosteren.

Neem dus tijdig actie om teleurstelling te voorkomen!
Aanvragen kunnen ingediend worden via de onderstaande button of via het e-mailadres: info@curabhv.nl 

Shares