Case (t)huiswerkopdrachten 

Zoals we al eerder hebben aangekondigd, is CURA BHV een samenwerkingsverband aangegaan met de afdeling Onderwijswetenschappen & ALPO van de Universiteit Utrecht. We zetten ons voortdurend in voor de jaarlijkse vernieuwing van onze online trainingsmodules, en in plaats van de standaard meerkeuzevragen hanteren we een innovatieve aanpak voor het beoordelen van praktische vaardigheden door middel van thuiswerk- en praktijkopdrachten. In het kader van dit project hebben de studenten van de Master of Instructional Design in groepen onderzoek verricht en nieuwe (t)huiswerkopdrachtvormen ontwikkeld.

Master Learning & Development Universiteit Utrecht

Recentelijk brachten wij een bezoek aan de Universiteit Utrecht, waarbij wij de presentaties van studenten bijwoonden. We waren onder de indruk van de presentaties van de studenten. Het was inspirerend om te zien hoe ze frisse benaderingen presenteerden om onze Digital Classroom-cursussen te verfijnen en de betrokkenheid van cursisten te vergroten. Er zijn verschillende indrukwekkende concepten naar voren gekomen. Eén van de concepten waar we als CURA BHV concreet mee aan de slaag gaan is microlearning via WhatsApp. Ons Instructional Design team is zelfs zo enthousiast dat we van plan zijn om andere geselecteerde ideeën toe te passen in onze toekomstige online modules. Het is geweldig om te zien dat er zoveel creativiteit en innovatie is, en we kijken echt uit naar de verdere ontwikkeling en mogelijk toekomstige implementatie van deze concepten. Bedankt voor de inspiratie en keep up the good work!

Voorkom teleurstelling. Plan tijdig je oefening voor 2024.


Om ervoor te zorgen dat we jullie optimaal kunnen ondersteunen, verzoeken we jullie om planningsaanvragen ruim van tevoren in te sturen. Zorg ervoor dat deze aanvragen minimaal 3 maanden van tevoren bij ons worden ingediend, zodat we voldoende gelegenheid hebben om jullie cursussen in te roosteren.

Neem dus tijdig actie om teleurstelling te voorkomen!
Aanvragen kunnen ingediend worden via de onderstaande button of via het e-mailadres: info@curabhv.nl