Als Hoofd BHV weet je hoe uitdagend het kan zijn om een duidelijk overzicht te behouden van wie binnen je organisatie BHV’er is. Het is een ingewikkelde puzzel met veel bewegende delen, wat leidt tot frustratie en onzekerheid.

Nooit meer verloren in BHV-Beheer

Dit gebrek aan overzicht kan ernstige gevolgen hebben. Heb je wel genoeg BHV’ers opgeleid of zijn de certificaten van je teamleden nog geldig. Dit is niet alleen een risico voor de veiligheid, maar het kan ook leiden tot juridische en reputatieschade voor je organisatie.

CURA BHV begrijpt deze uitdagingen en heeft innovatieve oplossingen ontwikkeld om jouw leven als Hoofd BHV gemakkelijker te maken. Met ons realtime dashboard krijg je direct inzicht in je BHV’ers, hun certificaten. Maar ook het jaaroverzicht met alle trainingen en oefeningen, allemaal op één centrale locatie. Dit zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent met de status van je team, van inschrijvingen tot de geldigheid van certificaten​​.

De CURA Aanpak

  • Realtime Overzicht: Met ons realtime dashboard heb je altijd en overal toegang tot cruciale informatie. Je kunt gemakkelijk zien wie van je teamleden getraind zijn, welke cursussen ze hebben voltooid, en wat hun certificeringsstatus is​​.
  • Innovatie en Vernieuwing: In samenwerking met de Universiteit Utrecht blijft CURA BHV vernieuwen. Ons doel is om altijd voorop te lopen in de BHV-branche, met focus op praktische vaardigheden en innovatieve leerbenaderingen​​.
  • Ondersteuning Door Technologie: Met onze AI-assistent EASY, bieden we 24/7 ondersteuning voor onze cursisten. EASY helpt met snelle antwoorden en toegang tot informatie, waardoor het leerproces efficiënter en effectiever wordt​​.

Doe mee met CURA BHV

Bij CURA BHV zijn we gepassioneerd over wat we doen. We zijn niet zomaar een opleidingsinstituut; we zijn een team dat gelooft in het verrijken van de leerervaring met humor, respect en gelijkwaardigheid​​.

Ben je klaar om de BHV-organisatie van jouw bedrijf te transformeren? Maak dan een afspraak voor een rondleiding in ons portaal  en ontdek hoe we samen jouw BHV-beheer naar een hoger niveau kunnen tillen.

Voorkom teleurstelling. Plan tijdig je oefening voor 2024.


Om ervoor te zorgen dat we jullie optimaal kunnen ondersteunen, verzoeken we jullie om planningsaanvragen ruim van tevoren in te sturen. Zorg ervoor dat deze aanvragen minimaal 3 maanden van tevoren bij ons worden ingediend, zodat we voldoende gelegenheid hebben om jullie cursussen in te roosteren.

Neem dus tijdig actie om teleurstelling te voorkomen!
Aanvragen kunnen ingediend worden via de onderstaande button of via het e-mailadres: info@curabhv.nl 

Shares