We introduceren graag een nieuwe technologische innovatie bij CURA BHV, het realtime dashboard jaarplanning is live: voor alle Hoofd BHV’ers is het nu eenvoudiger dan ooit om een compleet jaaroverzicht van alle trainingen en oefeningen te zien, allemaal op één centrale locatie. Dat niet alleen, met onze vernieuwde CURA BHV App heb je te allen tijde toegang tot jouw cursusgegevens, waar je ook bent.

Steeds meer cursisten ontdekken het voordeel van samenwerken in onze 100% Online cursussen. Dit enthousiasme willen wij verder bevorderen. Daarom zetten we extra stappen om samenwerken nog meer te motiveren, met specifieke aandacht in onze online leermodules.

En heb je al gehoord over de nieuwe BHV-vergoeding die vanaf 1 januari wordt ingevoerd in de CAO VVT? Dit en nog veel meer boeiende updates vind je in deze blog. Lees snel verder!

Realtime dashboard jaarplanning is live 

Misschien heb je het al gezien: we hebben een supergave nieuwe functie toegevoegd in ons portaal. Met de functie cursus jaarplanning inzien kan je als Hoofd BHV nu heel eenvoudig je hele jaaroverzicht van alle trainingen en oefeningen op één plek bekijken.

Als Hoofd BHV heb je nu realtime inzicht in:

  •  De verdeling van inschrijvingen over onze leerpaden inzien.
  • Geplande cursussen en oefeningen bekijken.
  • Het aantal inschrijvingen voor geplande cursussen en oefeningen controleren.
  • De status van de trainingen (behaald, no-show etc).

Log nu in op het klantenportaal en ontdek het gemak van het jaarplanning dashboard!

Samenwerken bij een 100% Online cursus

Wij zien gelukkig steeds vaker dat cursisten samenwerken bij onze 100% Online cursussen. Want ook al is het een cursus die je prima alleen kunt maken – we kunnen het alleen maar aanbevelen om de onderwerpen en opdrachten samen met je collega’s te bespreken of zelfs samen te maken. Hierdoor kan je van elkaar leren en indien nodig zelfs de discussie aangaan over bijvoorbeeld wanneer wel of niet te blussen.  

Om samenwerken nog meer te motiveren, zullen wij hier ook meer aandacht aan geven in de online leermodules door bijvoorbeeld: 

  • Meer aandacht te geven aan de mogelijkheden om samen te werken tijdens de 100% Online cursus.
  • Bij de huiswerkopdrachten te benadrukken dat samenwerken mogelijk is. 
  • Speciale opdrachten te ontwikkelen, gericht op samenwerken. 

.

Voorkom teleurstelling. Plan tijdig je oefening voor 2024.


Om ervoor te zorgen dat we jullie optimaal kunnen ondersteunen, verzoeken we jullie om planningsaanvragen ruim van tevoren in te sturen. Zorg ervoor dat deze aanvragen minimaal 3 maanden van tevoren bij ons worden ingediend, zodat we voldoende gelegenheid hebben om jullie cursussen in te roosteren.

Neem dus tijdig actie om teleurstelling te voorkomen!
Aanvragen kunnen ingediend worden via de onderstaande button of via het e-mailadres: info@curabhv.nl 

BHV-vergoeding in de nieuwe CAO-VVT

Met ingang van 1 januari wordt een nieuwe BHV-vergoeding geïntroduceerd in de CAO VVT (bron). Afhankelijk van de omvang van je BHV-rol kun je als bedrijfshulpverlener (die deze taak naast je huidige functie uitvoert) een extra vergoeding van €25 of €50 netto per maand ontvangen. 

De impact? Deze nieuwe vergoeding kan voor sommige organisaties leiden tot flinke kostenstijgingen. Zo sterk zelfs, dat sommige opdrachtgevers overwegen hun BHV-structuur te herzien, met onze 100% Ontruimer cursus als potentiële oplossing. 

 

Maar het verhaal stopt hier niet! Er gaan geruchten dat andere organisaties mogelijk tegen een extra kostenpost van wel 1 miljoen aanlopen. Zijn wij de enige die dit horen? Wij zijn ben benieuwd: hebben andere VVT-organisaties hier ook signalen over ontvangen? Deel jouw ervaringen!

Gebeld worden naar jouw beschikbaarheid:
De ‘bel-mij-terug’ functie

We waarderen je tijd en willen je ervaring verbeteren. Daarom introduceren we de ‘Bel-mij-terug’ functie: jij geeft aan wanneer het voor jou niet gelegen komt en wij houden hier rekening mee. 
 
Hoe het in zijn werk gaat: 

 

  • Ga naar https://curabhv.nl/belmijterug. 
  • Laat je gegevens achter: Geef je naam, telefoonnummer, en laat ons weten wanneer het niet uitkomt, zodat we je op het juiste moment kunnen bereiken.
  • Wacht op ons belletje: Een van onze behulpzame webcare medewerkers belt je spoedig terug. Geen wachtrijen, gewoon directe assistentie. 

Ontdek de vernieuwde CURA Cursistenportaal applicatie

CURA BHV heeft een gloednieuwe applicatie ontwikkeld voor het Cursistenportaal. Net als de webversie bevat ook de applicatie alle functies die je gewend bent. De app is nu live en gratis te downloaden via de onderstaande kanalen.

 

 

 

 

 

Shares