Hoe BHV-trainingen ook nu gewoon doorgaan.

Wie in dit nieuwe jaar had voorspeld dat er een intelligente lockdown in Nederland zou komen, zou vragend zijn aangekeken. En toch was ‘ie er ineens. Nederland kwam piepend en krakend tot stilstand. Scholen en winkels gingen dicht, files verdwenen en bijeenkomsten werden geannuleerd. Individueel thuiswerken was het dringende advies.

Ook bij de CURA Groep regende het afmeldingen voor onze collectieve trainingen. Een heel logisch gevolg van de noodzakelijke afgekondigde maatregelen. Maar wel één met gevolgen voor de trainingen van onze cursisten…

 

DRUK op de planning

Door het annuleren van de trainingen komt er een namelijk een enorme druk op de planning te liggen. Die gevolgen merken niet alleen onze klanten, maar ook wijzelf. Alle geannuleerde trainingen moeten opnieuw worden ingepland, wanneer we weer veilig bijeenkomsten kunnen gaan organiseren.

Alleen… de planning voor de rest van 2020 is al zo goed als vol. De enige mogelijk is dan om in de zomervakantie-periode trainingen in te halen. Maar dan is de bezetting en de capaciteit minder groot en moet rekening gehouden worden met eventuele vakanties van de cursisten.

En daarnaast kunnen wij ons heel goed voorstellen door de intelligente lock-downsituatie de druk op een bedrijf of organisatie alleen maar toeneemt. Als we straks allemaal weer kunnen hervatten in de situatie-normaal, dan moeten er – naast de trainingen – ook andere belangrijke zaken ingehaald worden. Dit geeft waarschijnlijk een toenemende druk op de planning van jouw bedrijf of organisatie.

 

Uniek: de digital classroom

Maar, ook in deze lastige tijden hebben goed nieuws. Want, zoals je van CURA mag verwachten hebben we een oplossing hiervoor bedacht: de unieke Digital Classroom. Hiermee wordt de druk op de planning verlicht, wordt het noodgedwongen thuiswerken nog efficiënter en blijven diploma’s en certificaten geldig.

 

Wil je meer weten over de unieke Thuis Competentie Box? Neem dan contact met ons op.

Shares