Wij zijn verhuisd naar Maastricht.

01 december 2022
Met onze missie naar Mars in het achterhoofd is het ook voor ons zelf tijd om het heelal te verkennen: Wij zijn daarom verhuisd naar Maastricht. Van Simpelveld naar Maastricht is een kleine stap voor ons, maar een grote stap qua verbetering van onze dienstverlening en bereikbaarheid. 

Vanaf 1 december 2022.

We zijn inmiddels verhuisd naar het Geusselt Stadion in Maastricht. Een geweldige locatie met goede bereikbaarheid met de auto en OV, veel parkeerruimte in de omgeving en de McDonalds om de hoek ?.

Stadionweg 60b, 6225 XR Maastricht (Ingang Geusselt 6)

Maastricht is ons nieuwe HQ. Het is dus niet alleen een plaats waar je kan trainen in de BHV Pop-Up of waar wij onze klanten en collega’s ontmoeten: vanuit ons hoofdkwartier werken we verder aan onze missie naar Mars. Hier zullen we ook de laatste nieuwe innovaties aan jullie demonstreren, waardoor je zelf uitgebreid kan ervaren wat de toekomst wordt van trainen. Nu en in 2170, als we ook op Mars de eerste BHV-training gaan geven.

Waarom verhuizen?

De oude locatie in Simpelveld sloot niet meer aan bij onze ambities qua trainen, maar ook op het gebied van werken onder ons eigen personeel. Met de verhuizing naar onze nieuwe locatie in Maastricht kunnen wij nog beter onze nieuwe vorm van trainen in de BHV Pop-Up aanbieden.

Sinds Corona hebben onze medewerkers het thuiswerken omarmd. We misten wél nog een plek om samen te komen met collega’s en opdrachtgevers. De wens om thuis te blijven werken en op kantoor ontmoeten komt met deze verhuizing dan ook tot realisatie.

Wat betekent dit voor jou?

Voor het grootse deel van onze opdrachtgevers en cursisten verandert er niks. Onze dienstverlening gaat gewoon door, en onze collega’s op de Webcare blijven gewoon bereikbaar via de telefoon, live-chat, WhatsApp en email. Wie wel iets gaat merken van onze verhuizing, zijn de cursisten die zich al hebben ingeschreven voor een cursus op een BHV Pop-Up die in Simpelveld na 30 november 2022 zou plaatsvinden. Om te zorgen dat ook bij voor deze cursisten de verhuizing vlekkeloos verloopt, doen wij het volgende:

  • Er wordt pro-actief contact gezocht met de curisten om ze te informeren over de locatiewijziging
  • De komende weken zullen wij veel aandacht geven aan onze verhuizing op onze social media kanalen
  • In onze BHV Update zullen wij deze maand ook aandacht geven aan de nieuwe locatie in Maastricht

Maak je verder geen zorgen: we verhuizen niet volledig uit Parkstad. Het succes van de Pop-Up wordt er mede door bepaald dat wij altijd dicht bij de klant zijn. De verwachting is dat we medio februari 2023 ook een BHV Pop-Up locatie beschikbaar hebben voor onze klanten uit de Regio Heerlen. Wist je trouwens dat je je ook kan inschrijven voor een BHV Pop-Up in Sittard? 

Officiële opening: 11 januari 2023.

Natuurlijk vieren wij graag de opening van deze nieuwe locatie met jullie (gecombineerd met een toast op het nieuwe jaar). Daarom organiseren wij op woensdag 11 januari 2023 om 14.00 uur een feestelijk moment om samen met jou de locatie te openen. Naast de opening laten we jullie graag ook kennismaken met:

  • De nieuwste opzet van onze BHV Pop-Up (inclusief onze Augmented Reality oplossingen)
  • Ons splinternieuwe cursistenportaal, waardoor de cursist nog gebruiksvriendelijker zijn cursus kan volgen
  • Onze plannen voor 2023 en onze visie op de toekomst van BHV trainen
  • En natuurlijk onze collega’s die jullie vooral kennen van al het videobellen, maar graag ook eens fysiek kennis met je maken. 

Ben jij er bij?

Wil jij ook onze nieuwe locatie bezoeken en meteen de lancering van ons nieuwe cursistenportaal meemaken? Laat dan onderaan deze pagina je gegevens achter.

Wil je bij de lancering van onze nieuwe locatie zijn op 11 januari? Laat dan je gegevens hieronder achter.

Ervaar zelf onze BHV Pop-Up, met de allerlaatste snufjes allemaal erop en eraan, en laat je meenemen in onze demonstratie van het splinternieuwe cursistenportaal. Dit alles combineren we natuurlijk met een gezellige borrel om zo het nieuwe jaar in te luiden.

Shares