Back on track!

We zijn weer op koers. Zijn daarmee alle problemen opgelost? Bijna, maar we hebben zeker nog een weg te gaan. Ondertussen hebben we vele van jullie gesproken en zijn we blij met het getoonde begrip en de positieve reacties op alle doorgevoerde verbeteringen.

Met jullie feedback en input brengen we nog dagelijks veranderingen aan en bouwen op die manier samen aan de toekomst. Graag delen we in deze update wat inmiddels is opgelost, wat nog gepland staat en op welke manier je met ons in contact kan komen voor een persoonlijke uitleg van ons portaal.

Wat is er deze week opgelost

  • Synchronisatie met onze online leeromgeving. 
  • Aanmaken van certificaten voor onze cursisten.
  • Nieuwe functie: Als contactpersoon kun je alle inschrijvingen van je bedrijfshulpverleners weer inzien.

Wat staat er de komende weken op de planning

  • Nu kan alleen de Webcare cursisten inschrijven voor bepaalde cursussen. Het gaat hier om alle cursussen buiten onze 100% Online en BHV Pop-Up cursussen. Binnenkort kun weer als contactpersoon je weer zelfstandig je BHV’ers inschrijven op alle cursussen.
  • De mogelijkheid om een personeelsnummer toe te voegen aan het cursistenprofiel wordt toegevoegd.
  • Filteren op inschrijfstatus (voltooid, geannuleerd, etc) wordt mogelijk gemaakt bij het overzicht van de inschrijvingen.
  • Inzicht krijgen in de certificaten die gaan verlopen.

Met vriendelijke groet,

Nick  & Albert 

Persoonlijke uitleg.


Inmiddels heeft Daphne vele van jullie een persoonlijke uitleg gegeven over het Portaal. Ben je een contactpersoon en hebben we je nog niet kunnen spreken? Dan willen we natuurlijk ook met jou een persoonlijke afspraak inplannen, zodat we je alle functies kunnen tonen. Ook gaan we graag het gesprek met jou aan over onze cursussen. Waar zie jij kansen, of juist bedreigingen? 

Om het inplannen van een afspraak makkelijk te maken, hebben we een bookingstool ingericht. Met behulp van deze tool kan je een belafspraak inplannen met Daphne of Patricia op een moment dat het jou uitkomt. 

 

De meest gestelde vragen beantwoord

We hebben voor speciaal voor jou de meest gestelde vragen beantwoord in de vorm van een video.

Zijn er nog andere vragen? Neem dan gerust contact op met onze Webcare. Ons team staat je graag te woord om je verder te helpen.

Shares