Geen koffie meer? Wij kunnen ons voorstellen dat jij je nu verslikt in je slok koffie. Het is nogal een stap voor ons en we delen graag met jullie waarom we hebben besloten om geen koffie en thee meer te serveren tijdens onze BHV Pop-Up trainingen. Deze beslissing is genomen met het oog op verschillende aspecten, waaronder onze manier van trainen (in een uur weer buiten) duurzaamheid en gemak. Hieronder leggen we uit waarom we deze stap hebben gezet en waarom we geloven dat het een positieve verandering is voor ons allemaal.

Duurzaamheid

Het serveren van koffie en thee tijdens onze cursussen heeft altijd een impact gehad op het milieu. Denk aan de wegwerpbekers, roerstaafjes, suikerzakjes en verpakkingsmaterialen die nodig zijn voor deze service. Door te stoppen met het aanbieden van koffie en thee verminderen we onze ecologische voetafdruk aanzienlijk. We streven ernaar om een ​​milieubewuste organisatie te zijn en deze stap draagt bij aan ons streven naar duurzaamheid.

 

Gemak voor iedereen

Onze trainingsaanpak van tegenwoordig verschilt erg met die van vroeger. Waarbij je vroeger een hele dag opgesloten zat in een leslokaal doorloop je nu thuis de 100% Online BHV-modules (met je eigen koffie) of kom je naar de BHV Pop-Up om binnen een uurtje weer buiten te staan. 

Het aanbieden van koffie en thee tijdens de sessie in de BHV Pop-Up leidt tot extra werk en rompslomp voor zowel onze medewerkers als onze cursisten. Door het aanbieden van koffie en thee tijdens dit uurtje te elimineren, kunnen we de focus leggen op wat echt belangrijk is: het leveren van hoogwaardige training.

We begrijpen dat deze verandering voor sommigen even wennen zal zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat het uiteindelijk positieve resultaten zal opleveren voor ons allemaal. We hopen op jullie begrip en ondersteuning bij deze beslissing.

Shares