Verbeteren is dagelijkse kost bij CURA BHV. Elk jaar stellen wij ook jaardoelen op. Het verbeteren van de cursistenreis is één van de jaardoelen voor 2024.

Met het hele team gaan we aan de slag om alle interactiemomenten met onze cursisten te evalueren en te verbeteren. Ons doel? Een cursustraject dat 100% easy is voor de cursist, van inschrijven tot het behalen van je diploma.

Vereenvoudigd Inschrijven 

We begrijpen dat tijd kostbaar is, ook voor cursisten. Ons inschrijvingsproces wordt daarom een stuk eenvoudiger. Geen onnodige stappen of complexe formulieren. Snel, intuïtief en klaar om een inschrijving soepel te laten verlopen.


Optimalisatie van het Cursistenportaal

Maar we gaan niet alleen aan de slag met het inschrijfproces, ook het huiswerkproces of de reminders voor het verlopen van je cursus worden. opnieuw beoordeeld. We kijken ernaar uit om dit project gezamenlijk aan te pakken en de eerste stappen te zetten naar een verbeterde BHV-ervaring voor al onze cursisten.


Wat staat er op de planning?

Dit is nog maar het begin! In de komende maanden gaan we verder met het optimaliseren van elk touchpoint. Denk aan de email, chat, persoonlijk contact, eigenlijk elk moment waarop een cursist contact met ons heeft. Jouw input is hierbij ook cruciaal. Samen streven we naar een #100% Easy BHV-ervaring, waar leren niet alleen verplicht is maar ook plezierig wordt. Dus heb je punten in de cursistreis waarvan jij denkt, dat kan beter! Deel deze dan met ons via info@curabhv.nl

 

Maak kennis met je BHV-coach!

Ontmoet onze BHV-coach Anouk, een expert in BHV-management. Zij biedt persoonlijke ondersteuning en advies op maat, afgestemd op jouw unieke behoeften.

Shares