BHV Pop-Up op locatie

Is 100% Online net een stap te ver dan hebben we de perfecte blended trainingsvariant als alternatief. We noemen dit de BHV Pop-Up, wat nu nieuw is, is dat we het ook bij de klant op locatie doen. Dit in een uniek trainingsconcept waarin alles is ingericht op de beleving van de cursist, maar dan op de eigen locatie van de klant.

De cursist doet eerst de benodigde kennis op in onze online leeromgeving (de Digital Classroom). Nadat de cursist de kennis en vaardigheden op peil heeft gebracht is het tijd om het geleerde scenariogericht in de praktijk te brengen. Met behulp van de meest moderne trainingstechnieken waaronder Augmented Reality moeten ongevalsscenario’s worden behandeld.  Er wordt dan specifiek gekeken naar de wijze waarop cursisten in staat zijn om effectief de kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen.

Voordelen van BHV Pop-up op locatie: 

  • Direct aan de slag op de locatie van de klant.
  • De cursist bepaalt zijn eigen tempo.
  • Praktijk vindt in kleine groepen (max. 6 personen) plaats waardoor meer persoonlijke aandacht van de instructeur mogelijk is.  
  • Gemiddeld een veel kortere cursustijd dan een klassikale les.  
  • Een hybride training mix tussen online en praktijk op locatie.
  • Hoge mate van vernieuwing en innovatie door inzet van AR, VR en MR.

Self-service in het Klanten Portaal 

Het vergroten van de functies in ons Klanten Portaal is onze grootste wens nu we de laatste verbeteringen en bugs zijn aan het afronden. Toegang tot je eigen informatie in de vorm van snelle dashboards en een stoplicht model om efficiënt inzicht te geven in de staat van de BHV-organisatie.

Zelf oefeningen inplannen via het Portaal
In deze maand (mei) starten we een nieuw project dat we hopen vanaf juni officieel te kunnen lanceren. Dit houdt in dat je zelf rechtstreeks vanuit het Portaal oefeningen op locatie aan kunt vragen. Sneller, efficiënter en directer. 

Nieuwe Cursisten App live in de Appstore

CURA BHV heeft een gloednieuwe applicatie ontwikkeld voor het Cursisten Portaal. Net als de webversie bevat ook de applicatie alle functies die je gewend bent. De app is nu live en gratis te downloaden via de onderstaande kanalen.

 

 

 

 

 

Nieuwe Cursisten Portaal updates

Reminder inschrijven
• Nieuwe cursisten zonder inschrijving of geldig certificaat krijgen een reminder om zich  in te schrijven voor de basisopleiding.

Geannuleerde cursus
• Cursisten met een geannuleerde inschrijvingen krijgen geen mails meer over een geannuleerde cursus.

Foutmelding inschrijven Ploegleider Herhaling
Het is alleen mogelijk om je in te schrijven voor de Ploegleider Herhaling als je in het bezit bent van een geldig BHV certificaat en een geldig Ploegleider certificaat. Als je als cursist toch probeert in te schrijven zonder een geldig certificaat dan zie je de foutmelding “Je hebt niet de juiste certificaten om deze cursus te volgen“.

Makkelijk je certificaten inzien
We hebben een knop toegevoegd die het makkelijker maakt om je behaalde certificaten in te zien.

Shares