Nu de Klanten Portaal updates steeds meer naar de achtergrond verdwijnen, is het weer tijd om een groot aantal nieuwe projecten en ontwikkelingen met jullie te delen. We zitten momenteel in de afrondende fase voor de realisatie van onze nieuwe lesmodule waar we graag meer over willen vertellen. Daarnaast zijn we de laatste tijd meer bezig geweest met onze doelgroep waardoor we een goed beeld hebben kunnen schetsen hoe we nog meer het verschil kunnen maken voor onze klanten. Kortom, we nemen je weer graag mee op onze reis!

Opbouw nieuwe lesmodule

Je kent onze theorievideo’s vast wel, waarin een charmante dame de cursist alles vertelt over beademingen, verbanden of andere eerste hulp. In het komende lesseizoen gooien we het echter over een andere boeg. In plaats van een statische, klinische omgeving, wordt de cursist in onze video’s nu écht meegenomen op een verkenning. In onze interactieve reportagereeks leert de cursist de theorie, terwijl tegelijkertijd óók wordt getoond hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Hoe voer je nu eigenlijk zo’n portofoon gesprek? Hoe ziet een brandmeldcentrale of een brandcompartiment eruit, en waarom ga je altijd met twee BHV’ers op stap? Dat alles (en meer), in onze nieuwe Herhaling BHV.

Interactieve reportagereeks


Pain
& Gain

CURA BHV gaat verder! De afgelopen periode hebben we ons, meer dan ooit, verdiept in onze doelgroepen. We zijn namelijk opzoek naar de ideale match. Om deze te kunnen vinden is het belangrijk om te begrijpen waar de verschillende doelgroepen tegenaan lopen, waar ze ondersteuning bij kunnen gebruiken en waar de behoeftes liggen. Op deze manier kunnen wij een verschil maken voor onze klanten! Zo is het bij ons mogelijk om direct een medewerker te laten starten met de opleiding zodat iemand direct inzetbaar is. Door een koppeling te maken tussen ons software systeem en dat van de klant kunnen we direct gewenste informatie uitwisselen, hoef je bij ons niet wachten totdat groepen gevuld zijn en zijn onze opleidingen en trainingen in meerdere talen te volgen. Mocht je willen weten welke gains er voor jouw bedrijf te behalen zijn, horen we dat graag!

Jubileum 12,5 jaar Desiree

Een dag vol feestelijkheid en trots bij CURA BHV, want we vierden het fantastische 12,5 jaar jubileum van onze geweldige collega, Desiree! Desiree heeft veel ontwikkelingen en andere veranderingen door mogen maken in diverse functies bij CURA BHV. Haar toewijding, harde werk en positieve energie zijn ongeëvenaard. We zijn enorm dankbaar dat we haar in ons midden hebben. Op naar de volgende 12,5 jaar!

 


Update
Maliedance

Afgelopen 16 mei zijn we met onze contactpersoon van de Haagse Hogeschool en de developer samengekomen op het Malieveld om de eerste oplevering te beleven en een promotiefilmpje op te nemen. We zijn nu bezig met de laatste puntjes op de i te zetten zodat de studenten in het volgende schooljaar Maliedance zelf kunnen gaan ervaren. Op het festival zijn diverse stages met muziek, verschillende foodtrucks, dixies, drankhekken en een reuzenrad te bewonderen. Bekijk dan ook de schermopname van de AR Maliedance hier in deze blog. Ook benieuwd wat Augmented Reality voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

Nieuwe Cursisten Portaal updates

Knop certificaat inzien toegevoegd 
Een licht grijze knop “certificaat inzien” is toegevoegd op de pagina’s dashboard & certificaten.
Door deze knop wordt het certificaat direct getoond.

Invoeren email adres
Als een nieuwe cursist wordt toegevoegd in het Portaal waarvan het e-mailadres al geregistreerd wordt de foutmelding “’Dit e-mailadres is al in gebruik” getoond. 
Bij het invoeren van e-mailadres cursist wordt dit invoerveld automatisch gecontroleerd op spaties en andere leestekens die niet mogelijk zijn. Hierbij wordt de foutmelding “ongeldig mailadres” getoond.

Zoekbereik verbeterd
• Het zelfstandig aanpassen binnen het zoekbereik heeft meer functies en is dus verbeterd.

Vertaling 
Engelse woorden en teksten zijn nu correct vertaald naar de Nederlandse taal.

Visuele aanpassing verplichte velden
Verplichte velden bij het aanmaken/wijzigen van medewerker zijn duidelijker visueel weergegeven (verplicht veld is rood, wordt automatisch groen als dit veld is ingevuld. Niet verplichte velden zijn grijs);

Shares