Ontdek de nieuwe Cursistenapp en -portaal van CURA BHV

Met trots kan ik jullie laten weten dat we hard hebben gewerkt aan een complete make-over van onze cursistenapp en het cursistenportaal. Als Chief Instructional Design bij CURA BHV ben ik verantwoordelijk voor de nieuwe schermen die we hebben ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Dankzij jullie waardevolle feedback hebben we deze nieuwe updates kunnen realiseren. Lees verder om te ontdekken wat er allemaal is veranderd.

Patricia – Chief Instructional Design

Waarom deze update?

Bedrijfshulpverlening gaat verder dan alleen kennisoverdracht. Het draait om toegankelijkheid en efficiëntie. We merkten dat onze huidige systemen functioneel waren, maar dat er ruimte was voor verbetering. Jullie feedback was dan ook belangrijk in het identificeren van deze verbeterpunten. Daarom hebben we een app en portaal gecreëerd die niet alleen modern, maar vooral gebruiksvriendelijk en intuïtief zijn.

 

Wat verandert er?

Gebruiksvriendelijkheid op zijn best

  • Minder klikken, meer doen: eenvoudige navigatie en duidelijke structuur.
  • Directe toegang tot je trainingsstatus, certificaten en kennistools

Een frisse look met functionaliteit

  • Modern design met visuele elementen die je leerervaring verrijken.
  • Rustgevend kleurenpalet en intuïtieve iconen voor een aangename gebruikerservaring.
  • Interactieve dashboards die real-time informatie bieden en je voortgang in één oogopslag tonen.

Sneak Preview: Een kijkje achter de schermen

We zijn nog druk bezig met de ontwikkeling, maar ik wil jullie alvast een voorproefje geven. Stel je een gestroomlijnd dashboard voor waar je direct je voortgang kunt zien en eenvoudig toegang hebt tot alle benodigde informatie. De nieuwe app begeleid je moeiteloos door je trainingsmodules met verbeterde visualisaties en intuïtieve navigatie.

 

Klaar voor de upgrade?

Medio oktober gaat de vernieuwde Cursistenapp en het Cursistenportaal van CURA BHV live en ik nodig je van harte uit om deze uit te proberen. Download de app dan in de App Store of Google Play en neem controle over jouw BHV-trainingen.

CURA BHV nieuwsbrief

Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op sociale media voor het laatste nieuws en nuttige tips voor bedrijfshulpverlening. Samen streven we naar een veiligere en beter voorbereide werkplek! Heb je vragen of wil je persoonlijke begeleiding en advies? Neem dan gerust contact op met onze BHV Coach Anouk.

Shares