Werkzaamheden aan onze spaceshuttle.

De start van elke spaceshuttle gaat gepaard met enorm veel gerammel en geratel. Dat blijft over het algemeen zo totdat de shuttle de aardatmosfeer verlaat, en er geen sprake meer is van wrijving. Na een hoop schudden en rammelen hebben wij nu eindelijk het punt bereikt dat de relatieve rust is wedergekeerd. De grootste issues zijn verholpen, en de eerste nieuwe functies van het CURA Cursistenportaal worden al uitgerold. En dan hebben we het over:

 • Een verbeterde zoekfunctie  
 • Persoonlijke uitleg over het Klantportaal 
 • Bug: inschrijven voor andere cursussen 
 • Nieuwe functie: de factuur controle in het Klantportaal 

Waar wordt nog aan gewerkt:

 • Problemen rondom niet zichtbare PDF-certificaten worden opgelost per 13-2-2023

Daarnaast hebben we ook nog nieuws. En wel over onze BHV Pop-Up locaties in Heerlen en Zoetermeer. Lees snel verder voor meer informatie!

En vergeet niet. Zonder wrijving geen glans! 

Tot de volgende update, 

Nick Crutzen & Albert Dias d’Ullois

Portaal updates:

 • Problemen rondom inschrijven zijn opgelost

 • Verbeterde zoekfunctie: Zoekfunctie werkt naar behoren. Alle gegevens zijn weer actief gesteld.
 • Persoonlijke uitleg over het Klantportaal: Daphne neemt telefonisch contact op met de contactpersonen van jouw locatie om de werking van het Klantportaal door te nemen.
 • Fout bij inschrijven cursussen: Momenteel is het niet mogelijk om je voor bepaalde cursussen in te schrijven. Het gaat hier om alle cursussen buiten onze 100% Online en BHV Pop-Up cursussen. Om je toch in te schrijven voor een andere cursus, neem dan contact op met onze Webcare. In de volgende update kunnen we een tijdlijn geven over de oplossing van dit probleem.

Facturen controle functie

Yes, we hebben een nieuwe functie gelanceerd! De facturen controle functie is inmiddels live. Hierbij is het wel belangrijk om te weten dat cursussen met een startdatum van vóór 11 januari 2023 helaas niet gecontroleerd kunnen worden in dit systeem. Het kan dus zijn dat het factuur overzicht niet helemaal compleet is. Bijvoorbeeld: 

 • Cursist A is op 4 januari gestart met zijn BHV Herhaling. Dit staat wel op de factuur, maar is niet terug te zien op het factuur overzicht.
 • Cursist B is op 18 januari gestart met zijn BHV Herhaling. Dit staat wel op de factuur, en is ook terug te zien op het factuur overzicht.

Dit speelt alleen bij facturen over de maand januari. Vanaf februari is dit overzicht altijd compleet. Daarnaast introduceren we binnenkort een functie waarmee je op basis van het inschrijfnummer de volledige gegevens op kan zoeken. Deze functie verwachten we volgende week op te leveren.

Nieuwe Pop-Up locaties

Pop-Up locatie Heerlen

Vanaf 1 februari is de Pop-Up locatie in Heerlen live. Deze wordt in de loop van februari geheel ingericht in de CURA BHV huisstijl. 

Adresgegevens:  John F. Kennedylaan 301 te Heerlen

Pop-Up locatie in Zoetermeer

Vanaf 1 april zullen we ook onze nieuwe locatie in Zoetermeer opstarten. Deze is gevestigd in de Innovatie Fabriek. 

Adresgegevens: Bleiswijkseweg 37E te Zoetermeer

Shares