BHV is meer dan alleen opleiden en dat zien wij ook terug in de vraag naar praktijktraining op locatie. Theorie en vaardigheden moeten natuurlijk wel kunnen worden toegepast tijdens een daadwerkelijke calamiteit.

Door met je collega BHV’ers te oefenen werk je aan zelfvertrouwen, leer je samen keuzes maken, communiceren maar train je vooral een stuk daadkracht. Want je moet keuzes maken samen om zo goed mogelijk de calamiteit aan te pakken.

Omdat dit niet goed werkt in een klassikale setting hebben wij dit voor onder ande de herhaling BHV vertaald naar een interactieve setting. En zelfs in twee varianten: 

Praktijkgericht trainingsaanbod
     a. BHV Praktijk op locatie
     b. 
Pop-Up incompany

BHV Praktijk op Locatie

Begin jouw BHV-reis met een sterke theoretische basis via interactieve online leermodules gedurende drie weken. Deze modules bereiden je niet alleen voor op de theoretische aspecten, maar zorgen ook voor een solide basis voor je praktijksessie. 

Wat de BHV op Locatie onderscheidt, is dat de praktijksessie plaatsvindt op jouw eigen werkplek. Geen abstracte scenario’s, maar echte situaties die direct toepasbaar zijn. Hier werk je samen met collega’s om te laten zien wat je hebt geleerd en om praktische vaardigheden te ontwikkelen die relevant zijn voor jouw dagelijkse omgeving. 

Ontvang binnen een dag na de praktijksessie jouw BHV-certificaat. Zo ben je snel gecertificeerd en klaar om jouw opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen.


BHV Pop-Up Incompany

 Bij de BHV Pop-Up Incompany begint jouw reis met een stevige theoretische basis. In de drie weken voorafgaand aan de praktijksessie dompel je jezelf onder in interactieve online leermodules. Deze modules zijn ontworpen om niet alleen kennis over te brengen, maar ook om je voor te bereiden op de unieke uitdagingen van jouw eigen werkplek. 

Wat de BHV Pop-Up incompany onderscheidt, is dat de praktijksessie plaatsvindt op de locatie van jouw bedrijf. Hier krijg je de kans om samen met je collega’s te laten zien wat je hebt geleerd en direct toepasbare vaardigheden te ontwikkelen. 

Op de BHV Pop-Up Incompany word je niet aan je lot overgelaten. Een ervaren instructeur staat klaar om je door de training te begeleiden. In kleine teams werk je samen met je collega’s aan praktijkcompetenties, ondersteund door Augmented Reality (AR) om realistische scenario’s te simuleren. Dit alles draagt bij aan een interactieve en effectieve leerervaring. 

We begrijpen dat je resultaten wilt zien. Daarom ontvang je uiterlijk een dag na de praktijksessie je BHV-certificaat. Zo ben je snel gecertificeerd en klaar om je opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen.

 

Maak kennis met je BHV-coach!

Ontmoet onze BHV-coach Anouk, een expert in BHV-management. Zij biedt persoonlijke ondersteuning en advies op maat, afgestemd op jouw unieke behoeften.

Shares