Stel je voor: je bent hoofd BHV en wilt je medewerkers moeiteloos up-to-date houden met hun BHV-certificeringen. Goed nieuws! Vanaf 1 juni breidt CURA BHV zijn innovatieve koppelingen uit met de toevoeging van Beaufort, naast de al live zijnde AFAS koppeling. Dit betekent geen gedoe meer met losse systemen en handmatige updates. We hebben de toekomst van bedrijfshulpverlening naar een hoger niveau getild, en jij kan daar deel van uitmaken!

 

Wat zijn de AFAS en Beaufort koppelingen?

Onze koppelingen met AFAS en Beaufort zorgen voor een naadloze uitwisseling van gegevens tussen jouw HR-systemen en ons cursistenportaal. Of je nu werkt met personeelsgegevens of certificaten, alles wordt automatisch gesynchroniseerd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar voorkomt ook fouten. Voor de technische details: de koppeling bestaat uit een Get Connector die data ophaalt en een Update Connector die gegevens bijwerkt. Kortom, je administratie was nog nooit zo overzichtelijk.

 

Voordelen voor Hoofden BHV

Als hoofd BHV wil je het beste voor je team en organisatie. Met de AFAS en Beaufort koppelingen bied je je medewerkers:

 • Efficiëntie en Tijdbesparing: Geen dubbele invoer meer. Alle relevante gegevens worden automatisch bijgewerkt.
 • Betrouwbaarheid: Met real-time updates ben je altijd verzekerd van actuele informatie. Je weet precies wie wanneer gecertificeerd is.
 • Gemak: Met één druk op de knop kun je rapportages genereren en de voortgang van je team monitoren. Hierdoor houd je de vinger aan de pols zonder extra moeite.

Hoe werkt het in de praktijk?

Laten we een concreet voorbeeld geven: Stel je voor dat er een nieuwe medewerker start. Met de AFAS en Beaufort koppelingen wordt deze persoon automatisch toegevoegd aan ons cursistenportaal. Zodra deze medewerker een BHV-cursus afrondt, wordt dit direct bijgewerkt in beide systemen. Geen handmatige invoer, geen administratieve rompslomp. Gewoon simpel en efficiënt.

 

Innovaties en toekomstperspectieven

CURA BHV staat niet stil. We blijven innoveren om jouw werk gemakkelijker te maken. Onze integraties met AFAS en Beaufort zijn slechts het begin. Denk aan toekomstige uitbreidingen zoals integraties met andere HR-systemen, geavanceerde analytics om je trainingsprogramma’s te optimaliseren, en gepersonaliseerde leertrajecten voor iedere medewerker. Wij zetten de standaard voor de toekomst van bedrijfshulpverlening.

 

Praktische tips voor Hoofden BHV:

 • Automatiseer waar mogelijk: Maak gebruik van de koppelingen om je administratieve lasten te verlichten.
 • Houd je BHV-team gemotiveerd: Betrek je medewerkers bij hun eigen leerproces en laat ze zien hoe eenvoudig het is om up-to-date te blijven.
 • Blijf innovatief: Gebruik de tijd die je bespaart om te investeren in nieuwe, creatieve manieren om veiligheid op de werkvloer te bevorderen.

Opdrachtgevers die ons vertrouwen

Wij zijn trots op onze samenwerking met diverse gerenommeerde bedrijven die al profiteren van onze AFAS en Beaufort koppelingen. Enkele van onze tevreden opdrachtgevers zijn onder andere:
 • Dagelijks Leven
 • Envida
 • Stichting Kindante
 • MUMC
 • Saffier
 • SGL

Deze organisaties hebben de efficiëntie en betrouwbaarheid van onze integraties ervaren en waarderen de innovatieve aanpak van CURA BHV.

 

Conclusie

De koppelingen tussen AFAS, Beaufort en het CURA cursistenportaal zijn echte game-changers. Ze besparen tijd, verminderen fouten en zorgen ervoor dat je altijd up-to-date bent. Of je nu hoofd BHV bent of een cursist, deze innovaties bieden voor iedereen enorme voordelen. Stap in de toekomst van bedrijfshulpverlening en ervaar zelf hoe eenvoudig en efficiënt het kan zijn.

 

 

Maak kennis met je BHV-coach!

Ben je klaar om de toekomst van BHV te omarmen? Neem vandaag nog contact op met onze BHV Coach Anouk voor meer persoonlijke begeleiding en advies. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trainingen. Samen maken we jouw werkomgeving veiliger en efficiënter!

Shares