Stel je eens voor: een BHV-training die niet alleen aan alle richtlijnen voldoet, maar ook echt aansluit op de specifieke behoeften van jouw cursisten. Dat is precies waar ik samen met mijn team aan werk! We zijn volop bezig met het vernieuwen van onze herhalingscursus BHV die in september van start gaat. Met onze nieuwe visie op trainen zetten we een grote stap vooruit door trainingen aan te bieden die persoonlijk en op maat gemaakt zijn voor iedere cursist.

Een nieuw tijdperk in BHV-training

Als Chief Instructional Design van CURA BHV heb ik samen met mijn team een nieuwe koers uitgezet die draait om innovatie en technologie. We geloven sterk in de kracht van vooruitgang en zijn vastbesloten om deze te benutten om onze trainingen niet alleen aantrekkelijker, maar ook effectiever te maken.

Patricia – Chief Instructional Design

Gepersonaliseerde trainingen met AI

Een van de meest opwindende ontwikkelingen waar wij als team aan hebben gewerkt, is de integratie van Artificial Intelligence in onze herhalingsmodules. Onze trainingen starten nu met een uitgebreide kennischeck. Deze assessment helpt ons om precies te begrijpen waar elke cursist staat. Op basis van de resultaten creëren we gepersonaliseerde content die volledig is afgestemd op de individuele behoeften van de cursist. Stel je voor: je hebt moeite met het benaderen van een bewusteloos slachtoffer? Ons systeem herkent dit en biedt je extra oefenmateriaal en tips, zodat je met zelfvertrouwen je training kunt voortzetten.

Interactief en visueel leren

Een van mijn favoriete aspecten van onze vernieuwde trainingen is de nadruk op interactieve en visuele leermethoden. Leren moet leuk en effectief zijn. Daarom streven we naar een aantrekkelijke vormgeving met veel visuele elementen en interactieve scenario’s.

Blended trainingen voor optimaal leerresultaat

Onze blended trainingen combineren het beste van beide werelden: de flexibiliteit van online leren en de praktijkgerichtheid van fysieke sessies. Samen met het instructeursteam hebben wij samengewerkt om ervoor te zorgen dat tijdens de fysieke bijeenkomsten cursisten worden uitgedaagd met realistische scenario’s, waarbij ze direct kunnen toepassen wat ze geleerd hebben. Dit zorgt voor een boeiende en effectieve leerervaring.

100% online trainingen

Ik ben er trots op dat ons team een 100% online leertraject heeft ontwikkeld dat net zo interactief en effectief is als onze blended trainingen.

Net als bij onze blended trainingen starten de online modules met een assessment. Dit zorgt ervoor dat elke cursist een persoonlijke leerervaring krijgt die is afgestemd op hun specifieke behoeften en niveau. Heb je meer oefening nodig op een bepaald gebied? Ons systeem past zich aan jouw leerbehoeften aan en biedt je precies wat je nodig hebt om te slagen. Onze thuiswerkopdrachten zijn ook vernieuwd en worden nu aangeboden in de vorm van interactieve video’s. Deze video’s bevatten alle elementen die in de blended variant worden getoetst en zorgen voor een meeslepende leerervaring. De opdrachten worden vervolgens beoordeeld door onze digi-instructeurs, zodat je direct feedback krijgt en kunt blijven groeien.

Onze nieuwe online aanpak biedt je de flexibiliteit en toegankelijkheid die je nodig hebt, gecombineerd met de gepersonaliseerde en interactieve leermethoden die CURA BHV onderscheiden.

 

Samenvatting

Onze nieuwe aanpak biedt je een training die:

  • Volledig gepersonaliseerd is, afgestemd op jouw individuele behoeften.
  • Interactief en visueel aantrekkelijk is, waardoor leren leuker en effectiever wordt.
  • Flexibel en toegankelijk is, zodat je kunt leren op jouw eigen tempo en op een locatie die jou uitkomt.
  • Direct toepasbare kennis biedt, zodat je klaar bent voor echte noodsituaties.
  • Begeleiding en ondersteuning biedt van deskundige trainers.

Ik ben ervan overtuigd dat onze nieuwe visie op BHV-training een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop bedrijfshulpverlening wordt onderwezen. Door het combineren van geavanceerde technologieën met een persoonlijke benadering, bieden we trainingen aan die niet alleen voldoen aan alle vereiste richtlijnen, maar ook echt aansluiten bij de behoeften van elke cursist.

CURA BHV nieuwsbrief

Ben je klaar om jouw BHV-training naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op sociale media. Voor meer persoonlijke begeleiding en advies, neem contact op met onze BHV Coach Anouk. Samen zorgen we voor een veilige en voorbereide werkomgeving!

Shares