Alhoewel je het misschien niet verwacht zit in er in onze 100% Online BHV leermodules ook praktijk verwerkt. Hoe dan? Dit doen wij met behulp van thuiswerkopdrachten en onze befaamde Thuis Competent Box!

Bij de Basisopleiding BHV bestelt de cursist een Thuis Competent Box die naar diens huisadres wordt gestuurd. In de Thuis Competent Box zitten verbandmiddelen maar ook een reanimatiepop. Gaaf hé!

Met de lesmaterialen maakt de cursist de praktijk opdrachten. Dat kan het maken van een video zijn of een live-sessie met een instructeur die de reanimatie beoordeeld via een videosessie.

De ingezonden thuiswerkopdrachten worden beoordeeld door echte instructeurs en voorzien van feedback. Voor het beoordelen van de opdrachten maken zij gebruik van een zogenaamde KO lijst.

KO lijst

Bij elke thuiswerkopdracht hanteren wij dus een KO lijst. Hiermee weten de instructeurs welke handelingen minimaal aan bod moeten komen en wordt een standaard beoordeling per competentie gebruikt. Voor een cursist is de KO lijst hiermee ook een handige checklist bij het maken van de thuiswerkopdracht, in een oogopslag kan je namelijk zien of je opdracht compleet is.

KO lijst
 

 Duidelijke structuur voor de cursist.

Om te zorgen dat de cursist precies weet waar hij/zij aan moet voldoen zullen wij de checklist gaan delen in de online leermodules. Op die manier kan de cursist controleren of hij/zij heeft voldaan aan de opdracht voordat hij deze instuurt. Maar ook zorgen de punten voor een lerend effect, de cursist ziet namelijk in een oogopslag welke punten echt belangrijk zijn.

Als cursist kan je onze persoonlijke AI assistent Easy vragen om de criteria inzichtelijk te maken bij de betreffende opdracht.

Maak kennis met je BHV-coach!

Ontmoet onze BHV-coach Anouk, een expert in BHV-management. Zij biedt persoonlijke ondersteuning en advies op maat, afgestemd op jouw unieke behoeften.

Shares