We zijn verheugd om onze nieuwste toevoeging aan de leerervaring van onze cursisten te delen: onze gloednieuwe certificaten! Vanaf volgende week worden deze certificaten uitgereikt aan alle succesvolle cursisten. Laten we eens dieper ingaan op wat deze certificaten zo speciaal maakt.


Het nieuwe tijdperk van certificering.

Stel je voor: je hebt net met succes een BHV-cursus bij ons afgerond, vol nieuwe kennis en vaardigheden om je collega’s te ondersteunen in noodsituaties. Je hebt hard gewerkt, en nu is het tijd om de vruchten van je inspanningen te plukken. Voorheen ontving je misschien een traditioneel papieren certificaat, maar bij CURA BHV gaan we een stap verder.

Digitaal, dynamisch, en direct.

Vanaf nu ontvang je je certificaat direct in ons cursistenportaal, met een schitterend nieuw ontwerp dat perfect aansluit bij onze missie en volledig in lijn is met onze huisstijl. Geen gedoe meer met papieren documenten die kwijt kunnen raken of beschadigd raken. Met ons digitale certificaat heb je altijd en overal toegang tot je officiële erkenning van je BHV-vaardigheden.

Trots op ons nieuwe design.

We zijn ontzettend trots op het nieuwe ontwerp van ons digitale certificaat. Het is meer dan alleen een stuk papier, het is een symbool van jouw toewijding aan veiligheid op de werkplek en een herinnering aan de waardevolle kennis die je hebt opgedaan. Bovendien past het naadloos bij onze missie om bedrijfshulpverlening toegankelijk, boeiend en effectief te maken voor iedereen.

 

De voordelen van digitaal certificeren.

Maar wat maakt dit digitale certificaat nu zo speciaal? Laten we eens kijken naar enkele voordelen:

  • Directe toegang: je hoeft niet te wachten op de post om je certificaat te ontvangen. Het is direct beschikbaar in je Cursistenportaal zodra je de cursus hebt afgerond.
  • Milieuvriendelijk: door over te stappen op digitaal certificeren, verminderen we ons gebruik van papier en dragen we bij aan een duurzamere toekomst.
  • Gemakkelijk te delen: met een paar klikken kun je je digitale certificaat delen met werkgevers, collega’s of andere belanghebbenden, zodat ze kunnen zien welke waardevolle vaardigheden je hebt verworven.

Jouw veiligheid, onze missie.

Bij CURA BHV geloven we dat veiligheid op de werkplek een gedeelde verantwoordelijkheid is. Met ons nieuwe digitale certificaat maken we het gemakkelijker dan ooit voor jou om je rol als bedrijfshulpverlener te vervullen en een positieve impact te hebben op je organisatie. 

Dus waar wacht je nog op? Ga naar je Cursistenportaal, pak je digitale certificaat en laat de wereld zien waar je toe in staat bent!

 

Maak kennis met je BHV-coach!

Wil je meer weten over onze certificaten of heb je vragen? Neem dan contact op met onze BHV-Coach Anouk. Ze staat klaar om je te helpen en je te begeleiden op jouw BHV-reis.

Shares