Wat een dag was het! Het CURA BHV-zomeruitje 2024 was simpelweg episch. Onder een stralende zomerzon verzamelde ons complete BHV-team zich in het prachtige Knokke. Dit was een dag waar we al een tijdlang naar uitkeken – een beloning voor ons harde werk en een kans om even helemaal los te gaan. Het motto van de dag? “Work hard, play hard!”

 

Terugblikken op onze mijlpalen. De top 3!

We begonnen de dag met een serieuze noot, waarin we gezamenlijk terugkeken op de indrukwekkende mijlpalen die we de afgelopen jaren hebben bereikt. Hier zijn enkele hoogtepunten die we gevierd hebben:


1. De switch naar 100% online trainen
De coronapandemie heeft ons voor flinke uitdagingen gesteld, maar bij CURA BHV hebben we niet stilgezeten. We hebben de stap gezet naar volledig online trainen, waardoor onze cursisten veilig en efficiënt hun vaardigheden konden blijven ontwikkelen. Deze switch heeft ons team dichter bij elkaar gebracht en ons gedwongen om creatief te denken en innoveren.


2. Lancering van ons eigen Cursistenportaal
Een ander hoogtepunt is de lancering van ons eigen cursistenportaal. Dit platform biedt onze cursisten een centrale plek om hun voortgang bij te houden, certificaten te downloaden en toegang te krijgen tot exclusieve trainingsmaterialen. Het portaal is intuïtief en gebruiksvriendelijk, wat het leerproces aanzienlijk vergemakkelijkt.

 

3. Gepersonaliseerde online leermodules

Bij CURA BHV geloven we in maatwerk. Daarom hebben we gepersonaliseerde content ontwikkeld voor onze online leermodules. Hierdoor kunnen cursisten op hun eigen tempo en niveau leren, wat resulteert in een effectievere en meer betrokken leerervaring.

Grenzen verleggen

Wakeboarden!

Na de ochtend vol reflectie en trots was het tijd om letterlijk en figuurlijk onze grenzen te verleggen. We hesen ons in wetsuits en stapten op wakeboards.

Voor velen van ons was dit een nieuwe ervaring, en het bracht ons niet alleen plezier maar ook een gevoel van saamhorigheid en avontuur. Het water, de snelheid, de adrenaline – het was een ervaring die we niet snel zullen vergeten.

Genieten van een heerlijke BBQ

Na al die actie was het tijd om te ontspannen met een heerlijke BBQ in het zonnetje. Onder het genot van smakelijk eten en goede gesprekken konden we even helemaal bijkomen. Het was een moment van samenzijn en genieten, waarbij we konden lachen en verhalen delen.

Het centrum van Knokke onveilig maken

De dag was echter nog niet voorbij. Na de BBQ trokken we het centrum van Knokke in.  We verkenden de stad, genoten van de sfeer en vermaakten ons tot in de kleine uurtjes. Het was een perfecte afsluiting van een perfecte dag – een herinnering die ons nog lang bij zal blijven.

Wij zijn die ene vriendengroep! Die groep waar iedereen het over heeft. Je weet wel die groep die epische dingen voor elkaar krijgt met humor, respect en gelijkwaardigheid. Die voor elkaar klaarstaat als het erop aankomt. Zowel voor klanten, leveranciers als voor collega’s. Want denk maar: samen met je vriendengroep op Mars de eerste kroeg openen is toch veel leuker dan alleen?!

 

 

Wat betekent dit voor jou?

Onze aanpak is altijd gericht op innovatie en creativiteit. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe online leermodules of het organiseren van onvergetelijke evenementen zoals ons zomeruitje, we streven ernaar om voorop te blijven lopen en onze cursisten de best mogelijke ervaring te bieden.

Ben je geïnspireerd geraakt door ons verhaal? Overweeg dan om je aan te sluiten bij CURA BHV. Of je nu meer wilt weten over onze innovatieve trainingsprogramma’s of gewoon nieuwsgierig bent naar wat we nog meer te bieden hebben, we staan klaar om je te helpen.

CURA BHV nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op sociale media en mis geen enkele update over onze trainingen en evenementen. En vergeet niet om je aan te melden voor een van onze cursussen – laten we samen werken aan een veiligere werkomgeving!

Laten we samen vooruit gaan. Tot snel bij CURA BHV!

Shares