De module Herhaling BHV is klaar en staat op het punt om gelanceerd te worden. De razendsnelle ontwikkeling van AI en het toepassen op de werkvloer. Graag stellen we onze nieuwe BHV-instructeurs aan jullie voor en vertellen we meer over het CURA BHV zomeruitje. Voldoende stof om te lezen en jullie weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

De evolutie van lesgeven: Een kijkje in ons nieuwe lesseizoen.

Bij CURA BHV zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze lesmethoden en het leveren van boeiende en effectieve cursussen aan onze cursisten. Ieder mens leert op zijn of haar eigen manier. Onze cursussen zijn daarop ingericht. Deskundige instructeurs hebben oog voor iedere cursist. Door wisselende spelelementen neemt iedereen actief deel aan de les.  
 
Met de start van het nieuwe lesseizoen bieden we een geheel vernieuwde Herhaling BHV aan. Hierin hebben we enkele spannende veranderingen doorgevoerd die het leerproces naar een hoger niveau tillen waarbij we gebruikmaken van reportagestijlvideo’s, nieuwe animaties en interactieve oefeningen. Daarnaast sluit de vormgeving van de modules meer aan op de look and feel van de CURA huisstijl zoals jullie van ons gewend zijn. We kijken uit naar het nieuwe lesseizoen dat officieel start per 1 september aanstaande, en zijn enthousiast over de positieve impact die het zal hebben op de cursisten en hun vermogen om in noodsituaties te handelen.

 


Aanpassingen naar NoReply e-mailadres.

De automatische e-mails die we versturen zoals een bevestigingsmail, informatie omtrent een cursus of andere soortgelijke e-mails werden eerst altijd via info@curabhv.nl verstuurd. Dit is gewijzigd naar het e-mailadres noreply@curabhv.nlDit betekent dat cursisten niet meer direct kunnen reageren op de e-mail van de afzender. In de e-mails krijgt de cursist voldoende mogelijkheden om op andere manieren contact met ons op te nemen zoals een directe link naar de livechat, contact via WhatsApp of direct naar de contactpagina.  
Op deze manier ontvangen we geen automatische e-mails in onze inbox, waardoor we sneller en efficiënter alle aanvragen kunnen behandelen die we ontvangen. 

New crewmembers. 

Er is geweldig nieuws om met jullie te delen. We hebben twee nieuwe aanwinsten in ons BHV-team: Hans en Rodny! Ze zijn de afgelopen tijd keihard bezig geweest met hun onboarding en zijn nu helemaal klaar om klanten en cursisten te helpen. 

Hans en Rodny zijn BHV-helden in spe en ze zijn vastbesloten om jullie de beste ervaring te geven. Of je nu de 100% Online cursus volgt, meedoet aan één van onze BHV Pop-Up’s of deelneemt aan (ontruimings)oefeningen, deze gasten zorgen ervoor dat je er alles uithaalt! 

We zijn ontzettend blij dat Hans en Rodny deel uitmaken van ons BHV-team. Ze zijn niet alleen experts in hun vak, maar ook toffe gasten om mee samen te werken. We weten zeker dat ze de veiligheid naar een hoger niveau zullen tillen. 

 

BHV-Instructeurs

Planningsaanvragen in het najaar.


Om teleurstelling te voorkomen en jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen we jullie vriendelijk verzoeken om planningsaanvragen tijdig bij ons in te dienen. Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben om jullie
cursussen in te plannen, vragen we jullie om de aanvragen minstens 3 maanden vooruit in te dienen.

Vergeet dus niet voor het najaar actie te ondernemen! 
Aanvragen kunnen ingediend worden via de onderstaaande button of het e-mailadres: info@curabhv.nl 

CURA HV Zomer-uitje

Het inzetten van AI op de werkvloer. 

In juni vond ons zomeruitje plaats. Hier hebben we ons gericht op de volgende fase van onze bedrijfsvoering: de effectieve toepassing van van AI (Artificial Intelligence). Het was een ongelooflijk boeiende dag waarin we hebben gediscussieerd over de impact van AI op ons bedrijf en de geweldige kansen die het met zich meebrengt. 

We zien de razendsnele ontwikkelingen op het gebied van AI en verwachten dat dit in de toekomst een nog veel grotere rol gaat spelen. Daarom hebben we binnen CURA BHV iemand ‘aangesteld’ die zich hier volledig op zal focussen. Zij houdt de ontwikkelingen op dit gebied in de gaten en helpt alle teams om AI toe te passen binnen de dagelijkse werkzaamheden. Het hoofddoel van AI inzetten is om tijd te besparen op tijdrovende werkzaamheden zoals opzoeken, samenvatten, analyseren, creëren en ander werk. Hierdoor zullen onder meer de productiviteit, klantervaring, procesautomatisering en besluitvorming aanzienlijk verbeteren.

 

Shares