Privacy en de veiligheid van cursistengegevens zijn belangrijk, bij CURA BHV begrijpen we dit als geen ander. Daarom willen we graag onze aanpak delen met betrekking tot het beheren van onze database, met speciale aandacht voor het proces van het uitschrijven van cursisten. Dit is misschien niet het meest opwindende onderwerp, maar wel een belangrijk aspect voor het behouden van een georganiseerde en up-to-date database.


Een georganiseerde database is van belang.

We zijn ons er allemaal van bewust hoe snel een database kan groeien, gevuld met gegevens van cursisten die hebben deelgenomen aan onze cursussen. Maar wat gebeurt er met die gegevens zodra een cursist het bedrijf verlaat of stopt als bedrijfshulpverlener? Bij CURA BHV willen we transparant zijn over ons beleid met betrekking tot gegevensbescherming en privacy. Daarom hebben we een nieuw proces geïntroduceerd voor het beheren van uitgeschreven cursisten.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer een cursist niet langer actief is bij ons, wordt deze door hun contactpersoon op inactief gezet. Vervolgens ontvangt de cursist een e-mail waarin wordt uitgelegd wat er zal gebeuren met hun gegevens.

We begrijpen het belang van privacy, daarom hebben we een systeem opgezet waarbij de gegevens van de cursist automatisch worden verwijderd uit onze database na een bepaalde periode, tenzij de cursist anders aangeeft.

 

Direct verwijderen? Dat kan!

Hoewel cursisten zelf niet in staat zijn om zich uit te schrijven, bieden we wel de mogelijkheid om hun gegevens direct te laten verwijderen. Met slechts één klik op de knop in de e-mail kunnen ze toestemming geven om al hun gegevens onmiddellijk te laten verwijderen. We vinden het belangrijk om onze cursisten de controle te geven over hun eigen gegevens en om ervoor te zorgen dat ze zich comfortabel voelen bij ons bedrijf, zelfs wanneer ze elders hun BHV-training voortzetten.

 Een opgeruimde database.

Dankzij dit nieuwe proces kunnen we niet alleen zorgen voor een betere bescherming van de privacy van onze cursisten, maar ook voor een opgeruimde en georganiseerde database die ons helpt om efficiënter te werken. Bij CURA BHV streven we altijd naar verbetering, en deze update is daar een perfect voorbeeld van.

 

Op naar een veilige toekomst.

Laten we samen streven naar een veiligere toekomst, waarin we goed voorbereid zijn op elke uitdaging die op ons pad komt.
Wil je meer weten over ons uitschrijvingsproces of op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van CURA BHV?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media!

Maak kennis met je BHV-coach!

Ontmoet onze BHV-coach Anouk, een expert in BHV-management. Zij biedt persoonlijke ondersteuning en advies op maat, afgestemd op jouw unieke behoeften.

Shares