We zijn verheugd om ons recente nieuws met jullie te delen. De module BHV Herhaling is onlangs succesvol gelanceerd, en de reacties zijn veelbelovend. Maar dat is nog niet alles, we zijn al druk bezig met de ontwikkeling van onze splinternieuwe module, genaamd ‘Eerste Hulp aan Kinderen’. Hierbij maken we opnieuw gebruik van de meest geavanceerde technologieën om de leerervaring naar een hoger niveau te tillen. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door onze recente ontwikkelingen en tonen we hoe we technologische innovatie inzetten om cursisten een nog betere leerervaring te bieden.

Adaptief leren

In een snel evoluerende technologische tijd past het onderwijs zich aan de cursist aan. Een spannende ontwikkeling is adaptief leren, waarbij technologie het leerproces personaliseert voor elke cursist. Het doel is om een effectiever en efficiënter leerproces te bereiken door lesmateriaal en methoden af te stemmen op de individuele cursist.

Voor de module ‘Eerste Hulp aan Kinderen’ maken we gebruik van adaptief leren. Cursisten nemen eerst een assessment af. Op basis daarvan wordt bepaald welke onderdelen ze al beheersen. Als ze een onderdeel al beheersen, hoeven ze dat niet (volledig) te volgen. Zo ligt precies de focus op de onderdelen die behoefte hebben aan meer tijd en aandacht.

Knowledge is the key!

Zoals eerder met jullie gedeeld is, is onze module BHV Herhaling onlangs gelanceerd en dus beschikbaar voor alle cursisten. Daarnaast hebben we de afgelopen weken ook gewerkt aan de ontwikkeling van een Engelstalige BHV Herhaling-module. Dezelfde volledige look and feel, onze reportagestijlvideo’s, nieuwe animaties en interactieve oefeningen, maar dan in het Engels. Op deze manier maken we het ook toegankelijk voor een specifiekere klant en/of doelgroep. Onderstaand een van onze Engelstalige animaties uit de module BHV Herhaling.

Planningsaanvragen indienen.


Om teleurstelling te voorkomen en jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen we jullie vriendelijk verzoeken om planningsaanvragen tijdig bij ons in te dienen. Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben om jullie
cursussen in te plannen, vragen we jullie om de aanvragen minstens 3 maanden vooruit in te dienen.

Vergeet dus niet om actie te ondernemen! 
Aanvragen kunnen ingediend worden via de onderstaande button of het e-mailadres: info@curabhv.nl 

Ontmoet onze nieuwe
CURA BHV-collega’s

We zijn verheugd om jullie voor te stellen aan onze nieuwste aanwinsten: Pepijn, Sam, Delano en Don! Ze zijn toegetreden tot het CURA BHV-team, en we kunnen niet wachten om te zien welke geweldige bijdragen ze zullen leveren in hun nieuwe functies. Pepijn als Front Office medewerker, Sam en Delano als instructeurs, en Don maakt deel uit van het Instructional Design team. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe blij we zijn om deze getalenteerde individuen aan boord te hebben.
Samen op naar Mars!

 

BHV Pop-Up || In-company

Vernieuwingen voor onze BHV Pop-Up! Onze gloednieuwe BHV Herhaling-scenario’s worden hier uitgevoerd, waarbij alles is afgestemd op een nog betere BHV-ervaring. We maken gebruik van de nieuwste technologieën om de leerreis voor elke cursist zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken. Deze BHV Pop-Up is ook beschikbaar voor In-company gebruik. De interesse voor de BHV Pop-Up || In-company is naar verwachting hoog.

Een aantal voordelen van de BHV Pop-Up || Incompany: 

• Efficiënt een grote groep cursisten op locatie trainen
• Weinig impact op de werktijd 
• Eenvoudig te combineren met een oefening op dezelfde dag

Meer weten over de mogelijkheden? Contacteer dan onze Anouk
of stuur een e-mail naar
info@curabhv.nl 

Shares