De stem van EASY.


Wij geloven in de kracht van technologie om leren toegankelijker en effectiever te maken. Daarom introduceren we met trots EASY, onze nieuwe AI-assistent. EASY is meer dan een gewone AI-assistent; het is een geavanceerd hulpmiddel dat speciaal is ontwikkeld om onze cursisten optimaal te ondersteunen in hun leerproces.
 Je kunt gemakkelijk met EASY communiceren dankzij onze nieuwe spraakfunctie. Klik simpelweg op de microfoonknop naast de verzendknop en spreek je vraag in. EASY zal je vraag niet alleen uitschrijven en voorlezen, maar het antwoord verschijnt ook op je scherm. 

Enkele voordelen van EASY zijn:  
 
• 24/7 beschikbaarheid:
Cursisten kunnen op ieder moment van de dag hun vragen stellen en ondersteuning krijgen, ook buiten de reguliere kantooruren.
  
• Directe respons:
EASY biedt onmiddellijke antwoorden, wat de leerervaring verbetert en wachttijden vermindert.
  
• Toegang tot informatie:
EASY kan razendsnel informatie opzoeken, bronnen aanbevelen en gegevens uit onze kennisbank halen.
 
 
Kortom, EASY is er om de leerervaring van onze cursisten te verrijken met persoonlijke ondersteuning, onmiddellijke antwoorden en een efficiënte manier om te leren en te ontwikkelen. Benieuwd naar een (spraakgestuurde) interactie met EASY? Je vindt EASY (rechtsonder) op elke pagina van onze website.

Voorkom teleurstelling. Plan tijdig je oefening voor 2024.


Om ervoor te zorgen dat we jullie optimaal kunnen ondersteunen, verzoeken we jullie om planningsaanvragen ruim van tevoren in te sturen. Zorg ervoor dat deze aanvragen minimaal 3 maanden van tevoren bij ons worden ingediend, zodat we voldoende gelegenheid hebben om jullie cursussen in te roosteren.

Neem dus tijdig actie om teleurstelling te voorkomen!
Aanvragen kunnen ingediend worden via de onderstaande button of via het e-mailadres: info@curabhv.nl