De wereld van e-learning is voortdurend in ontwikkeling, met nieuwe technologieën die de manier waarop we leren transformeren. Een van de meest opwindende trends is de opkomst van gepersonaliseerde video’s.

Gepersonaliseerde video’s zijn video’s die op maat worden gemaakt voor de individuele cursist. In ons geval betekent dit dat de inhoud van de video wordt aangepast aan de informatie die wordt ingevoerd over de locatie waar de cursist werkt. Denk aan het interne alarmnummer of de verzamelplaats.

Er zijn een aantal voordelen aan het gebruik van gepersonaliseerde video’s voor e-learning:

• Verhoogde betrokkenheid:  Leerlingen zijn meer betrokken bij video’s die relevant zijn voor hun interesses en behoeften.
• Verbeterde leerresultaten: Gepersonaliseerde video’s kunnen leiden tot betere leerresultaten, omdat ze leerlingen in staat stellen zich te concentreren op de informatie die ze het meest nodig hebben.
• Verhoogde efficiëntie: Gepersonaliseerde video’s kunnen leerlingen helpen sneller te leren, omdat ze zich niet hoeven te verdiepen in informatie die niet relevant is voor hen.

De toekomst van e-learning is gepersonaliseerd. Gepersonaliseerde video’s bieden een unieke kans om de leerervaring te verbeteren en de leerresultaten te optimaliseren. Nick Crutzen onze CEO bij CURA BHV presenteert graag het nieuwe concept, zie de onderstaande video.

 

 De gepersonaliseerde video’s zelf ervaren.

Wil je zelf ervaren hoe een gepersonaliseerde video van jou bedrijf uit ziet? Klik dan op de onderstaande button en vul het formulier in.

Maak kennis met je BHV-coach!

Ontmoet onze BHV-coach Anouk, een expert in BHV-management. Zij biedt persoonlijke ondersteuning en advies op maat, afgestemd op jouw unieke behoeften.

Shares