‘T-minus 7 days’. Dat was de boodschap die we vandaag de wereld in wilden sturen. Over 7 dagen namelijk zou het dan eindelijk zo ver zijn: de lancering van onze Masterclass BHV 2021! Helaas hebben we vandaag in overleg met het Evoluon een moeilijk besluit moeten nemen. De tweede editie van onze Masterclass BHV gaat definitief niet door.

Vol spanning zaten we gisteravond rond de televisie. Er gingen al genoeg geruchten rond over aangescherpte maatregelen –– over mondkapjes, QR-checks en afstand. Nu bekend is dat al deze maatregelen ons daadwerkelijk weer te wachten staan, hebben we als organisatie snel moeten schakelen.

De afgekondigde coronamaatregelen en de onzekerheid die de komende periode met zich meebrengt, maken het lastig om de Masterclass BHV neer te zetten zoals wij het voor ogen hebben. En, zoals jullie ons ook kennen –– bij CURA werken we altijd vanuit de gedachte: je doet het goed of je doet het niet.

Hoewel dit natuurlijk erg jammer is, gaan we gewoon door. Door met innoveren en inspireren. In 2021 is er dan geen Masterclass BHV, maar we nemen al onze ervaringen en kennis mee naar volgend jaar. We hopen jullie dan ook in 2022 te mogen verwelkomen voor een nieuwe, extra speciale editie van de Masterclass BHV.

Tot volgend jaar!

Shares