BHV in de kinderopvang.

Het voordeel van online leermodules is dat we daarmee de mogelijkheid hebben om een leergang modulair op te bouwen. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor de Kinderopvang een eigen BHV in de Kinderopvang leergang ontwikkeld. Deze is opgebouwd uit de volgende modules: 

 • Brand, ontruiming & communicatie 
 • Eerste Hulp aan kinderen – IKK proof  

Met de 100% Online leergang – BHV in de Kinderopvang is er minder druk op de werkroosters binnen de kinderopvang, hoeft er geen vervanging voor de groep gezocht te worden en kunnen nieuwe medewerkers direct beginnen.  

Voor Kleurrijk Kinderopvang allemaal redenen om voor de 100% Online leergang – BHV in de Kinderopvang te kiezen. Waarbij medewerkers dus in hun eigen tijd de basis vaardigheden voor de Eerste Hulp aan kinderen kunnen oefenen en laten beoordelen door een instructeur aangevuld met de volledige BHV-vaardigheden. 

De praktijk op locatie wordt verzorgd via locatie specifieke oefeningen. Tijdens deze oefeningen kunnen de cursisten samenwerken, bouwen aan zelfvertrouwen en daadkracht.  

 

HH

 

EHBO Herhaling en Ploegleider Herhaling 

Vanaf 01 april aanstaande lanceren we onze nieuwe modules EHBO Herhaling en Ploegleider Herhaling. De modules zijn klaar en worden in de laatste weken getest voor dat we het delen met de cursisten. Ook zo benieuwd naar de inhoud van onze nieuwe modules?
Nog even geduld! We houden jullie in de komende blog graag op de hoogte.

BHV Pop-Up locatie Heerlen 

Onze vaste BHV Pop-Up Locatie in Heerlen is live! Deze locatie in Heerlen heeft net als ons HQ in Maastricht dezelfde Look and Feel. Zo werken we niet alleen aan een hypermoderne trainingsomgeving met ARVR maar ook aan een fris ontvangst voor alle cursisten.

Adresgegevens: John F. Kennedylaan 301 te Heerlen

BHV Pop-Up locatie Heerlen

Nieuwe Cursisten Portaal updates

Ons Cursisten Portaal gaat een nieuwe fase in. De grootste problemen lijken te zijn opgelost en daarom besteden we nu aandacht aan het verbeteren en het uitbreiden van het systeem. De laatste updates: 

 • Loaders zijn toegevoegd
  De loaders zijn toegevoegd aan een aantal onderdelen zoals inloggen, dashboard en medewerkers overzicht. De loaders laten een cursist weten dat de webpagina of een onderdeel hiervan wordt geladen. 
 • Vervallijst genereren
  Afhankelijk van welk zoekbereik je invult krijg je de (reeds) verlopen certificaten te zien.  Dit kan via het Klantenportaal -> Documenten -> Rechtsonder op ‘+’ klikken. Door op genereren te drukken wordt er een Excel export gemaakt.
 • Benaming inschrijf statussen zijn aangepast
  De benaming van de inschrijfstatus heeft weer een duidelijke status zoals ‘behaald’ of ‘niet behaald’. 
 • Bug: Dubbel emailadres in het profiel na wijziging.
  Deze bug is opgelost. Vanaf nu wordt het e-mailadres correct weergegeven in het profiel.
 • Algemene verbeteringen doorgevoerd
  Naast de geconstateerde problemen zijn we ook continue bezig met het algemeen verbeteren van ons portaal. Denk hierbij aan de User Experience en andere wijzigingen om het portaal voor de gebruiker zo optimaal mogelijk te maken. 

Met vriendelijke groet,
Nick Crutzen & Albert Dias d’Ullois

Shares