We kondigen graag enkele belangrijke updates aan over onze ‘CURA Afsprakenplanner’. Ontworpen om onze dienstverlening aan jullie verder te verbeteren en jullie ervaring met CURA BHV zo probleemloos mogelijk maken. Of je nu vragen hebt, ondersteuning nodig hebt of tegen andere obstakels loopt, we staan voor je klaar.

 • Tijdsbesparing:
  Het proces van het maken van een afspraak is veel sneller en efficiënter, waardoor klanten tijd besparen die anders besteed zou worden aan het bellen of wachten op een reactie.
 • Verbeterde toegankelijkheid:
  De tool helpt bij het structureren van de beschikbaarheid. Dit maakt het eenvoudiger voor jullie om precies te weten wanneer wij beschikbaar zijn en een belafspraak via de bookingtool te plannen.  
 • Gepersonaliseerde service:
  Door onze diensten te categoriseren, kunnen wij nauwkeuriger en relevanter ondersteuning bieden die is afgestemd op jullie specifieke behoeften.
    

Wat kunnen jullie verwachten? We introduceren een reeks specifieke diensten die jullie kunnen boeken via de bookingtool: 

 • Cursistenportaal:
  Heb je vragen over certificaten, inschrijvingen, cursussen, of wil je meer weten over de functionaliteiten van het portaal?
  Deze snelle sessie is perfect om al je vragen te beantwoorden.
    
 • Klantenportaal:
  Kies deze service als je vragen hebt over het gebruik van het Klantenportaal of als je een uitgebreide rondleiding wilt om alle
  functionaliteiten te ontdekken.

 • Factuur:
  Wij begrijpen dat facturen soms om opheldering vragen en daarom helpen we graag met elke vraag, of het nu gaat om de details van een factuur, betalingsvoorwaarden of specifieke kostenposten.
 • Voortgangsoverleg:
  Plan een tactisch of strategisch overleg met onze KlantSuccesManager.
 • Overige:
  Natuurlijk kan het voorkomen dat je een vraag hebt over een onderwerp dat niet past binnen de bovenstaande opties.
  Ook dan is het mogelijk om een afspraak te plannen om door ons geholpen te worden.

Wij geloven in efficiëntie en klanttevredenheid en hopen daarom dat deze updates jullie ervaring met onze diensten verder zullen verbeteren. 
Heb jij feedback voor onze nieuwe tool? Laat het ons dan weten via info@curabhv.nl

Voorkom teleurstelling. Plan tijdig je oefening voor 2024.


Om ervoor te zorgen dat we jullie optimaal kunnen ondersteunen, verzoeken we jullie om planningsaanvragen ruim van tevoren in te sturen. Zorg ervoor dat deze aanvragen minimaal 3 maanden van tevoren bij ons worden ingediend, zodat we voldoende gelegenheid hebben om jullie cursussen in te roosteren.

Neem dus tijdig actie om teleurstelling te voorkomen!
Aanvragen kunnen ingediend worden via de onderstaande button of via het e-mailadres: info@curabhv.nl