Sinds 2021 zijn wij gestart met de BHV Pop-Up. Een zeer vernieuwend concept in de BHV branche, de BHV Pop-Up. De perfecte blended trainingsvariant als alternatief op de ouderwetse klassikale training. Een trainingsconcept waarin alles is ingericht op de beleving van de cursist.

Even opfrissen. Wat is de BHV Pop-Up ook alweer?

Een blended trainingsvariant waarbij de cursist eerst de benodigde kennis op in onze online leeromgeving. Nadat de cursist de kennis en vaardigheden op peil heeft gebracht is het tijd om het geleerde scenariogericht in de praktijk te brengen. Er wordt dan specifiek gekeken naar de wijze waarop cursisten in staat zijn om effectief de kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen.

Tijdens een tijdslot van een uur kijken we naar zaken als gedrag (hoe gaat iemand om met stress, spanning en druk), elementen als samenwerken en communicatie binnen het BHV-team en toetsen gelijk alle competenties.


De feiten

Sinds de lancering van de Pop-Up hebben inmiddels maar dan 6.000 cursisten gebruik gemaakt van de Pop-Up variant en de cursisten geven de leerervaring in de Pop-Up een score van een 8.

Wat ook uniek is dat onze instructeurs gebruik maken van de meest moderne trainingstechnieken waaronder Augmented Reality om ongevalsscenario’s na te bootsen. Hiermee gaat de cursist aan de slag via de kijken-denken-doen methode wat ervoor zorgt dat men daadwerkelijk wordt getraind op daadkracht en beslissingen nemen.

 

Toekomst van de Pop-Up

De BHV Pop-Up is niet meer weg te denken en bestaat in meerdere varianten. Zo hebben we vaste Pop-Up locaties in o.a. Zoetermeer, Maastricht en Heerlen, hebben we flex Pop-Up’s door heel Nederland en kan je ook de BHV Pop-Up bij jou intern laten opbouwen. Wij noemen dat de BHV Pop-Up Incompany.

Voor de toekomst zien wij wel een verschuiving van de flex Pop-up naar Pop-Up incompany. Cursisten vinden het fijn om op locatie te trainen maar wel met de flexibele voordelen van de BHV Pop-Up.

Dat betekent dat wij de komende maanden langzaam de Flex Pop-Up’s zullen gaan uitfaseren en juist meer gaan inzetten op de Pop-Up incompany.

 

Maak kennis met je BHV-coach!

Ontmoet onze BHV-coach Anouk, een expert in BHV-management. Zij biedt persoonlijke ondersteuning en advies op maat, afgestemd op jouw unieke behoeften.

Shares