Cursisten- en klantenportaal.

Het bijhouden van trainingen, cursussen, certificaten en bevoegdheden voor veiligheid en BHV. Het kost vaak veel tijd, en daarbij wilt u misschien ook meer overzicht. Daarvoor heeft CURA een oplossing: een portaal voor zowel het bedrijf of organisatie en de BHV-cursist waarin alle gegevens te vinden zijn. Altijd en overal.

Inzicht met het cursistenportaal
Met het cursistenportaal meldt een gebruiker zich bijvoorbeeld online aan voor een training of cursus. Afmelden kan ook. Bovendien is alle historie van de doorlopen cursussen digitaal te raadplegen. Ook staan hierin alle behaalde certificaten voor veiligheid en BHV. Dat is wel zo handig.

Overzicht met het klantenportaal
In het klantenportaal vinden bedrijven en organisaties alle informatie van collega’s die met veiligheid en BHV te maken hebben. Op die manier heeft u grip en overzicht bij veiligheid en BHV. Nooit meer herinneringen sturen, mutaties verwerken of zoeken wie nu waarvoor een diploma heeft. Of wanneer dat afloopt. Want met automatische meldingen via e-mailings die u vooraf één keer instelt, bespaart u veel tijd. Zo houdt u meer grip.

N
Gedetailleerd overzicht van alle actuele en historische cursussen
N
Gedetailleerde informatie gegevens cursisten
N
Functie inschrijven of afmelden cursussen
N
Mogelijkheid overzichten
N
Data eenvoudig exporteren
Wilt u meer weten? Neem dan nu contact met ons op.
Shares