CURA Cursisten App.

Bij CURA zijn cursisten niet één dag, maar een heel jaar actief met veiligheid en BHV. Daarvoor maken ze gebruik van de CURA cursisten App. Hiermee hebben ze overal en altijd inzicht in uw gevolgde (BHV-) trainingen en certificaten en kunnen ze inzien wanneer ze ingeschreven staan voor een training.

Hoe faciliteer je BHV-ers om op een snelle en eenvoudige manier melding te maken van een onveilige situtie? Hoe stimuleer je het geven van complimenten over goede situaties die ze dagelijks tegenkomen? En zorg je ervoor dat BHV-ers het hele jaar door bezig zijn met veiligheid en hulpverlening? Hiervoor heeft CURA een cursisten app ontwikkeld.

 

  • Direct inzicht in persoonlijke informatie, zoals gevolgde trainingen.
  • Overzicht bekijken van de trainingen waarvoor een cursist staan ingeschreven.
  • Raadplegen van behaalde certificaten: zowel de verlopen als de actuele.
Cursisten app
Kennis op peil houden?
In de App hebben cursisten de mogelijkheid om hun kennis van BHV en Eerste Hulp op peil te houden door het maken van de Quiz. Bij de instellingen kan een gebruiker aangeven of ze wekelijks of maandelijks herinnerd willen worden aan het beantwoorden van één of meerdere vragen.

BHV-challenges
Met het toevoegen van het spelelement BHV-challenges blijft veiligheid en hulpverlening binnen uw bedrijf of organisatie bovendien onder de aandacht. Op deze manier wordt veiligheid nog leuker, omdat hiermee awards te verdienen zijn. Als werkgever kunt ervoor kiezen om hieraan prijzen te verbinden.

N
Snel inzien of je staat ingeschreven voor een training
N
Details inzien van de training en waar de training gegeven wordt
N
Direct weten welke trainingen je hebt behaald
N
Herinneringen ontvangen voor een nieuwe cursus
N
Altijd en overal certificaten bij de hand
N
Binnenkort: meldingen maken en inschrijven en afmelden voor cursussen
Binnenkort in de App: meldingen maken
Ziet een gebruiker van de App een risicovolle of ongewenste situatie? Met de CURA Cursisten App maakt hij of zij hiervan snel en eenvoudig een melding. Maak een foto hiervan, geef een omschrijving mee en verstuur deze. Ook kan de CURA Cursisten App gebruikt worden om collega’s complimenten te geven.

Binnenkort in de App: Inschrijven en afmelden voor cursussen
Het wordt ook mogelijk om je snel en eenvoudig in te schrijven en/of af te melden voor cursussen.

U kunt de CURA app ook voor andere doelen inzetten. Zo betrok een klant van CURA een nieuw gebouw waarbij de BHV-organisatie ingewerkt moest worden. Daarvoor hebben BHV-ers zoveel mogelijk BHV-pictogrammen gefotografeerd bij alle technische voorzieningen. Ook maakten ze met andere BHV-ers selfies op de locatie. Daarmee bracht de klant op eenvoudige en uniforme wijze het hele pand in kaart.
Wilt u meer weten over de extra mogelijkheden van de CURA cursisten App? Neem dan nu contact met ons op.