CURA BHV Lab.

Experimenteren en innovatie zit in het DNA van CURA BHV. Zo ontwikkelen we jaarlijks compleet vernieuwde trainingsprogramma’s, maar ook op het gebied van service en gemak blijven wij out-of-the-box denken. Achter de schermen zijn we druk bezig met deze gave ontwikkelingen en we zouden jullie graag laten meedenken in dit proces. Dus wil jij inzicht in de de nieuwe online leermodules, de inzet van Augmented Reality bij BHV en het nieuwe online klantenportaal? Meld je dan onderaan deze pagina snel aan voor de allereerste CURA BHV Lab sessie in Simpelveld.  

Meld je aan! 23 juni 2022. 

Laat je verrassen tijdens de CURA BHV Lab sessie, en netwerk ondertussen met andere ploegleiders, hoofd- of basis BHV’ers. Wij zorgen voor een hapje en een drankje om de dag compleet te maken. Geen zorgen, deelnemen aan een CURA BHV Lab sessie kost niks – maar vanzelfsprekend hebben onze eigen opdrachtgevers voorrang op een plek.

Om alle ontwikkelingen en onze visie op de toekomst van BHV trainen met jou te delen, gaan we weer speciale dagen organiseren. Vroeger stonden dit soort dagen bekend onder de noemer ‘kennisplatform’ of ‘klantdagen’, maar vanaf 2022 lanceren we de CURA BHV Lab sessies. Elk kwartaal organiseren wij zo’n sessie voor jou, om samen met ons mee te denken over de toekomst van BHV; tegelijkertijd brengen wij jou op de hoogte van onze experimenten en actuele leerreis.  

Kijken denken doen. Onze leerreis voor BHV
Het programma op 23 juni 2022

Samen met jullie maken we er een gave dag van en we hebben het volgende programma bedacht:

  • 09.00 uur – Inloop.
  • 10.00 uur – Kick-off: Ontwikkelingen binnen CURA BHV.
  • 11.00 uur – Zelf aan de slag met Augmented Reality.
  • 12.30 uur – Lunch.
  • 13.30 uur – Discussie: Hoe moet het nieuwe CURA klantenportaal eruit zien?
  • 15.00 uur – Afsluiting.

Locatie: CURA BHV. Bocholtzerweg 14C, 6369 TG Simpelveld 

Meld je aan voor onze CURA BHV Lab sessie.

Experimenteren en innovatie is onze passie. Samen met jou brainstormen we graag verder over de toekomst van BHV. Tegelijkertijd brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze (online) trainingen, Virtual- en Augmented Reality en hoe wij werken aan een betere BHV’er. Dit doen wij tijdens onze CURA BHV Lab sessies die wij vier keer per jaar organiseren. De volgende sessie staat gepland op 23 juni 2022.

Wil je ook deelnemen? Meld je dan alvast aan. Wij houden je op de hoogte. 

Masterclass BHV
Shares