CURA BHV Lab. Een update.

We hebben de afgelopen niet stilgezeten. Naast de lancering van onze nieuwe 100% Online modules zijn we ook verder gegaan met experimenteren in het CURA BHV Lab. Tijd voor een update.

We hebben jullie al verteld over onze ambities op het gebied van mixed reality en augmented reality. Zo zijn we bezig geweest met de Microsoft Hololens maar ook alternatieven zoals de Oculus Quest 2 maar we zijn uiteindelijk uitgekomen bij het platform van Fectar

Het is mooi om te zien wat er allemaal kan in de toekomst maar uiteindijk moet het ook allemaal realiseerbaar, haalbaar en toepasbaar zijn. Met het Fectar platform denken wij een basis te hebben gevonden om onze leerreis in de toekomst steeds verder te blijven verrijken.

Probeer zelf de mogelijkheden van Fectar uit
We snappen dat je nieuwsgierig bent dus hebben speciaal voor jou een demo gemaakt in onze Fecar omgeving. Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot Fectar en onze demo omgeving.

  1. Download de Fectar App. App Store of Google Store 
  2. Scan de QR code met je telefoon

     

     

Hoe gaan wij Fectar inzetten bij onze toekomstige trainingen? 

  • Cursisten kunnen met de fectar app thuis aan de slag met onze virtuele omgeving.
  • Met behulp van Fectar is het mogelijk om in de BHV Pop-Up jouw werkomgeving virtueel tot leven te laten komen.
  • Zodra Augmented Reality breder beschikbaar wordt door bijvoorbeeld de inzet van de AR bril van Apple is natuurlijk de sky de limit.

Heb je feedback of MISSCHIEN zelf een gaaf idee? Deel het MET ons!

Experimenteren is bij ons dagelijkse kost! We blijven verbeteren en kunnen daarbij jou hulp goed gebruiken. Heb je feedback, tips of misschien zelfs een klacht voor ons. Laat die dan hieronder achter zodat we ermee aan de slag kunnen gaan.

Shares