Adaptief leren is een gepersonaliseerde onderwijsaanpak die technologie inzet om een effectiever en efficiënter leerproces te bereiken, door lesmateriaal en methoden af te stemmen op de individuele cursist. Cursisten nemen eerst een assessment af. Op basis daarvan wordt bepaald welke onderdelen ze al beheersen en welke extra aandacht vereisen, zodat de cursusinhoud daarop aansluit. 

Bij CURA BHV zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van onze lesmethoden en het aanbieden van boeiende en effectieve cursussen. Voor de EHAK module maken we gebruik van nieuwe animaties, instructievideo’s en interactieve video’s, waarbij we uitgebreid gebruikmaken van AI-technologie. Met behulp van gevarieerde spelelementen wordt iedereen actief betrokken bij de les. Noteer alvast in de agenda: de lancering van de EHAK module vindt plaats op 8 december.

Voorkom teleurstelling. Plan tijdig je oefening voor 2024.


Om ervoor te zorgen dat we jullie optimaal kunnen ondersteunen, verzoeken we jullie om planningsaanvragen ruim van tevoren in te sturen. Zorg ervoor dat deze aanvragen minimaal 3 maanden van tevoren bij ons worden ingediend, zodat we voldoende gelegenheid hebben om jullie cursussen in te roosteren.

Neem dus tijdig actie om teleurstelling te voorkomen!
Aanvragen kunnen ingediend worden via de onderstaande button of via het e-mailadres: info@curabhv.nl