CREATIEVE COPYWRITER

Vacature vantasiereike taalnasi (24/32 UUR)

jun 30, 2021 | Vacature

Word jij onze creatieve copywriter? Is goede teksten schrijven zonder spelfouten zowel je vak als je passie, maak jij er een sport van om in kranten en advertenties de taal- en grammaticafouten te ontdekken? Heb je ooit van BHV gehoord, snap je het concept customer journey en beheers je de Nederlandse taal perfect? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Met een reis naar Mars speelt communicatie een sleutelrol zodat onze cursisten zich kunnen focussen op hun cursus en niet verdwalen in een wirwar van informatie. Naast onze cursisten blijven onze contactpersonen ook graag op de hoogte van alle ontwikkelingen zodat zij tijdig kunnen bijsturen en niet op Pluto uitkomen. 

Een video zegt meer dan 1.000 woorden dus wij gebruiken naast tekst ook veel media in de vorm van fotografie of video om een boodschap over te brengen. Wij zijn helemaal fan van jou als jij met jouw creatieve mind hieraan ook invulling kan geven qua ideeën. Wil je meer weten lees vooral verder. Nu al enthousiast? Reageer dan snel! Stuur jouw motivatie (+ CV), via video of mail, vandaag nog naar sollicitaties@cura-trainingen.nl. Mocht je vragen hebben neem dan contact op via het aangegeven mailadres. 

Wat ga je doen?
Als creatieve copywriter schrijf en redigeer je teksten die onze cursisten helpen om hun “three weeks of fun” (de leerreis) soepel te doorlopen. Je bent verantwoordelijk voor alle Touch-Points van de cursist. Denk hierbij aan: 

 • Chatbot optimalisatie, 
 • Customer journey, die de cursisten doorlopen tijdens hun three weeks of fun; 
 • Lesmodules in onze online leeromgeving, de digital classroom; 
 • Online kennisbank; 
 • BHV Updates voor cursisten en klanten; 
 • Social media en webteksten (blogs); 
 • Offline media in de vorm van factsheets, Kick-off documenten voor nieuwe klanten. 

Veel teksten schrijf jij in het Nederlands, maar als jij ook Engels onder de knie hebt, is dat zeker een pre! Niet alle teksten hoeven door jou geschreven te worden maar jij bent wel verantwoordelijke voor de eindoplevering. Met andere woorden, er gaat geen letter de deur uit voordat jij ernaar gekeken hebt. 

Dit is IETS voor jou, als je…

 • Je bekend staat als een taalnasi.
 • Er rook van je toetsenbord afkomt na een schrijfsessie.
 • Overtuigen met behulp van woorden jouw tweede naam is.

Dit is NIETS voor jou, als je…

 • Je meer spelfouten maakt dan Albert (onze CRO). 
 • Denkt dat BHV voor Beter Haar Voorlichting staat.
 • Je graag bij een log bedrijf werkt met veel cup-a-soup.

Hoe ziet een werkdag uit?
Wij starten de dag altijd met een teamhuddle of je nou op kantoor of thuis werkt met je kat op je schoot. Eenieder benoemt zijn doelen voor de dag en wanneer zijn/haar dag geslaagd is. Na de Huddle kijk je in je Asanaprojectbord om te zien welke projecten er open staan en je gaat aan de slag met het project van vandaag. Het opstellen van een BHV update voor onze cursisten en klanten. Je brainstormt met Nick en Albert (managementteam) om samen te bepalen welke items er in de update worden opgenomen. Tijdens je lunchwandeling denk je na over mogelijk invalshoek voor het item ‘De toekomst van BHV trainen’.

Na de lunch heb je nog een online afspraak met Roos, onze Instructional Designer, je hebt wat feedback op de door haar gemaakte lesmodules in de Digital Classroom. Aan het eind van de dag maak je een opzet voor een nieuwe tekst voor de website vanwege de lancering van onze Masterclass BHV. Om de dag af te sluiten doe je nog een belronde met een paar cursisten om feedback op te vragen over de Cursist Journey. Deze feedback verwerk je in je to-do lijst. Laptop dicht, biertje (of wijntje) erbij en tot zover jouw werkdag 

Waar kom je terecht?
Wij zijn een snelgroeiend en dynamisch bedrijf, zijn anders dan anderen en we onderzoeken, proberen en gebruiken ontwikkelingen/ideeën elke dag in kleine stapjes om ons leven en dat van onze klanten makkelijker en leuker te maken. We hebben een team met jonge, ambitieuze collega’s en een inspirerende werkomgeving waarin jij kunt ontwikkelen en excelleren. In onze branche zetten wij de standaard en bepalen wij de toekomst. Wij doen niet wat anderen doen en gaan ver in de ambitie om dingen 100% anders te doen dan anderen. Dit alles doen we met veel humor en plezier. 

Wat krijg je?

Een ruim budget voor een persoonlijk scholingsprogramma als je (nog) niet over alle skills beschikt die je nodig in jouw functie. Ook hebben we een gaaf vitaliteitsprogramma.

Naast de goede werksfeer wordt er uiteraard aan het einde van elke maand een passend salaris (bruto € 2.063,95 tot maximaal € 2.967,94 o.b.v. 40 uur) aan je uitbetaald.

Om te zorgen dat nieuwe medewerkers zich zo snel mogelijk thuis voelen bij ons krijgen ze allemaal een warm onthaal. We nemen je mee in onze wereld!

Wij zijn die ene vriendengroep! Die groep waar iedereen het over heeft. Je weet wel die groep die epische dingen voor elkaar krijgt met veel humor, respect en gelijkwaardigheid. Die voor elkaar klaarstaat als het nodig is.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie (+ CV), via video of mail, vandaag nog naar sollicitaties@cura-trainingen.nl!
Shares