Je bent gastvrij, omarmt verandering en wordt enthousiast van innovatie. Je werkt graag zelfstandig, bent oplossingsgericht en woonachtig in het zuiden, westen of midden van het land. Herken jij je hierin en zou je het leuk vinden om elke dag andere mensen te helpen een betere BHV’er te worden? Dan nodigen wij je uit voor een Challenge. Je wordt in anderhalf jaar klaargestoomd tot volwaardig CURA Trainer en wordt hierin ondersteund door geweldige collega’s binnen een dynamisch bedrijf en daarvoor krijg je een royaal opleidingsbudget. Je kunt ons dan helpen bij het realiseren van onze missie om ook op Mars BHV-trainingen te gaan verzorgen. Wil je meer weten lees vooral verder. Nu al enthousiast? Reageer dan snel! Stuur jouw motivatie (+ CV), via video of mail, vandaag nog naar sollicitaties@cura-trainingen.nl. Mocht je vragen hebben neem dan contact op via het aangegeven mailadres. O ja, als je al (allround) BHV-instructeur bent mag je uiteraard ook reageren… ;-).

Wat ga je doen?

  • Je gaat aan de slag met onze cursisten tijdens hun leerreis om een (betere) BHV’er te worden
  • Je gebruikt hiervoor innovatieve technieken zoals Augmented en Virtual Reality
  • Je coacht bestaande BHV’ers tijdens oefeningen bij toonaangevende opdrachtgevers door heel Nederland
  • Je neemt, samen met je collega-trainers, actief deel aan de regelmatige overleggen en daagt jezelf en anderen uit om telkens out-of-the-box lesprogramma’s te ontwikkelen en uit te werken

Dit is IETS voor jou, als je…

  • Bij augmented reality meteen razend enthousiast wordt en toekomstmogelijkheden ziet.
  • Jouw glas altijd half vol is.
  • In het zuiden, westen of midden van Nederland woonachtig bent.

Dit is NIETS voor jou, als je…

  • Het liefst hebt dat elke dag precies hetzelfde is en dit ook nog van 09:00 tot 17:00 uur wilt doen.
  • Van nature iemand bent die er een “onemanshow” van maakt.
  • Niet graag in het middelpunt van de belangstelling staat en je het niet leuk vindt om elke dag met nieuwe mensen in contact te komen.

Hoe ziet een werkdag uit?
Om je optimaal voor te bereiden kun je in onze ‘docentenapp’ (ja hebben we zelf ontwikkeld) zien waar je aan de slag gaat deze week. Alle informatie kan je hier vinden, bijzonderheden van de locatie, aantal cursisten en alles digitaal. Je bent op maandagochtend klaar om er weer een succesvolle week van te maken. Onderweg naar de klant of onze eigen Pop-Up locatie ben je je aan het bedenken: “Wat zal het niveau van de cursist zijn?” Hoe ga je ze binnen het programma uitdagen om het maximale uit zichzelf te halen? Je bent aangekomen, je maakt je lesomgeving klaar voor die dag. Je bent er helemaal klaar voor om met de cursisten in de praktijk aan de slag te gaan. Samen met onze digitale werkvormen zoals AR (augmented reality) neem je de cursisten mee op hun BHV leerreis. Je bedenkt je dat het een geweldig vak is om uit te oefenen omdat elke dag anders is, cursisten super enthousiast worden van onze lesprogramma’s en het nooit gaat vervelen. Je maakt elke dag weer iets nieuws mee. Met een voldaan gevoel en in de wetenschap dat je weer je steentje hebt bijgedragen aan de veiligheid bij de klant rijd je naar huis. Morgen weer!

Waar kom je terecht?
Wij bieden opleidingen, trainingen en oefeningen op het gebied van brandbestrijding, eerste hulp en ontruiming – zowel operationeel als beleidsmatig. Anders dan anderen, work-hard-play-harder, Early-adopters en we doen het goed of we doen het niet zijn de kreten die ons, snelgroeiende familiebedrijf, het best omschrijven. Een team met ambitieuze collega’s en een inspirerende werkomgeving waarin jij kunt ontwikkelen en excelleren. In onze branche zetten wij de standaard en bepalen we de toekomst. Wij doen niet wat anderen doen en gaan ver in de ambitie om dingen 100% anders te doen dan anderen. Dit alles doen we met veel humor en plezier.

Wat krijg je?

Aandacht voor jouw ontwikkeling: Een ruim budget voor een persoonlijk scholingsprogramma als je (nog) niet over alle diploma’s beschikt om als CURA Trainer aan de slag te gaan. Ook hebben we een gaaf vitaliteitsprogramma.

Geld:
Naast de goede werksfeer wordt er uiteraard aan het einde van elke maand een passend salaris (bruto € 1802,74 tot maximaal € 2967,94 o.b.v. 40 uur) aan je uitbetaald.

Een zachte landing: Om te zorgen dat nieuwe medewerkers zich zo snel mogelijk thuis voelen bij ons, krijgen ze allemaal een warm onthaal. We nemen je mee in onze wereld!

Geweldige collega’s:
Wij zijn die ene vriendengroep! Die groep waar iedereen het over heeft. Je weet wel die groep die epische dingen voor elkaar krijgt met veel humor, respect en gelijkwaardigheid. Die voor elkaar klaarstaat als het erop aankomt.

Shares