Avontuurlijke Learning Developer die meegaat naar Mars. (24-40 uur per week)

We zijn op zoek naar een avontuurlijke Learning Developer. Is het ontwikkelen van supergave learning content jouw passie? En hou je van samenwerken en afwisselende taken? Dan zoeken wij jou! Voor je het weet help je mee met het realiseren van onze missie om in de toekomst BHV-trainingen te verzorgen op Mars. Wil je meer weten, lees vooral verder.
Nu al enthousiast? Reageer dan snel! Stuur je motivatie (+ CV), via video of mail, vandaag nog naar
sollicitaties@cura-trainingen.nl. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via het aangegeven mailadres. We vertellen je graag meer over deze gave vacature.

Wat ga je doen?

Samen met ons instructional design team ontwikkel je verschillende leeroplossingen. Creativiteit en innovatief durven denken zijn daarbij belangrijke pijlers. De volgende punten zijn onder andere onderdeel van de functie:

  • Adviseren over verschillende leervragen.
  • Beheren en optimaliseren van onze digitale leeromgeving.
  • Bewaken van de kwaliteit van verschillende leeroplossingen.
  • Bedenken van mediaconcepten: foto, (interactieve) video, animatie, grafische vormgeving.
  • Ontwerpen en ontwikkelen van (digitale) leeroplossingen: veiligheids- en maatwerk cursussen, presentaties, hand-outs, e-learning.
  • Schrijven van (digitale) leercontent over verschillende veiligheidsonderwerpen.
  • Schrijven van informatie over de cursussen.

Dit is iets voor jou, als je...

✔ Bij Augmented Reality meteen razend enthousiast wordt en toekomstmogelijkheden ziet.
✔ Een actieve schrijfstijl hebt.
✔ Een creatieve mindset hebt.
✔ Glas altijd half vol is.
✔ Spontaan, proactief, daadkrachtig en enthousiast bent.

Hoe ziet een werkdag uit?  

We starten de dag altijd met een teamhuddle – of je nou op kantoor werkt, of thuis in je onesie. Elk teamlid van het creative team benoemt zijn doelen voor de dag en wanneer zijn/haar dag is geslaagd. Na de Huddle kijk je in je Asana-projectbord om te zien welke projecten er open staan En dan: aan de slag met het project van vandaag!
Je begint met het opstellen van een nieuwe online BHV leermodule voor onze cursisten. Je brainstormt met Roos en Loes (nog meer creatieve collega’s) om samen te bepalen welke items er in de leermodules worden opgenomen. Tijdens je lunchwandeling denk je na over de mogelijke gamification voor de competentie ‘deurprocedure’. Na de lunch heb je nog een online afspraak met Patricia, onze docentecoach, om samen door te nemen welke didactische richting we kiezen voor de leermodules in de Digital Classroom. Om de dag af te sluiten doe je nog een belronde met een paar cursisten om feedback op te vragen over de leermodules. Deze feedback verwerk je in je to-do lijst. Laptop dicht, biertje (of wijntje) erbij en tot zover jouw werkdag.  

Waar kom je terecht?

Bij CURA bieden we toekomstbestendige trainingen en oefeningen op het gebied van brandbestrijding, eerste hulp en ontruiming; kort samengevat: BHV.  Anders dan anderen, early-adopters en ‘we doen het goed of we doen het niet’: dit zijn de kreten die ons snelgroeiende familiebedrijf het best omschrijven. Een jong team met ambitieuze collega’s en een inspirerende werkomgeving waarin jij kunt ontwikkelen en excelleren. In onze branche zetten wij de standaard en bepalen we de toekomst. We zijn innovatief, en gaan ver in de ambitie om dingen 100% anders te doen dan anderen. Dit alles doen we met veel humor en plezier.

Wat krijg je?

Aandacht voor jouw ontwikkeling.

Een ruim budget voor een persoonlijke ontwikkeling als je (nog) niet over alle skills beschikt die je nodig hebt binnen deze functie. Ook hebben we een gaaf vitaliteitsprogramma
Geweldige collega’s.
Wij zijn die ene vriendengroep! Die groep waar iedereen het over heeft. Je weet wel, die groep die epische dingen voor elkaar krijgt met veel humor, respect en gelijkwaardigheid. Die voor elkaar klaarstaat als het erop aankomt.
Een zachte landing.
Om te zorgen dat nieuwe medewerkers zich zo snel mogelijk thuis voelen bij ons, krijgen ze allemaal een warm onthaal. We nemen je mee in onze wereld!
Geld.
Naast de goede werksfeer wordt er uiteraard aan het einde van elke maand een passend salaris  (bruto € 1928,93 tot maximaal € 2967,94 o.b.v. 40 uur) aan je uitbetaald.

Zin om onze nieuwe collega te worden?

Solliciteer dan snel! Je kunt je motivatiebrief en CV per mail versturen naar sollicitaties@cura-trainingen.nl. Ook als je nog vragen hebt over deze functie kun je ons via dat mailadres bereiken. We horen graag van je.

Shares