DIGI BHV-INSTRUCTEUR

Vacature digi BHV-instructeur (24-32 uur)

jun 30, 2021 | Vacature

Je bent toe aan iets nieuws, bent altijd in voor een grapje en vindt het heerlijk om anderen te helpen. Zou je het leuk vinden om elke dag andere mensen te begeleiden naar de beste BHV-veiligheid? Dan nodigen wij je uit voor een Challenge. Je wordt klaargestoomd tot Digi Instructeur en wordt hierin ondersteund door een dynamisch bedrijf en geweldige collega’s. Je kunt ons dan helpen bij het realiseren van onze missie om ook op Mars BHV-trainingen te gaan verzorgen. Wil je meer weten lees vooral verder. Nu al enthousiast? Reageer dan snel! Stuur jouw motivatie (+ CV), via video of mail, vandaag nog naar sollicitaties@cura-trainingen.nl. Mocht je vragen hebben neem dan contact op via het aangegeven mailadres. 

Wat ga je doen?
Als Digi Instructeur ben jij het ondersteunende koppelstuk voor onze BHV-Instructeurs en unieke trainingsprogramma. Denk hierbij aan de volgende zaken: 

  • Binnen onze nieuwe manier van trainen ondersteun jij onze cursisten online. Je doet dit door thuiswerkopdrachten na te kijken en de cursist online af te toetsen op hun BHV vaardigheden. 
  • Je neemt pro actief contact op met onze cursisten om feedback op te halen over de (online) training. Om op deze manier ervoor te zorgen dat we onze (online) training en dienstverlening kunnen blijven verbeteren naar de wens van de klant en markt. 
  • Je ondersteunt in het taaltechnisch verbeteren van de huidige online trainingsmodules. 

Dit is IETS voor jou, als je…

  • Bekend staat als die vervelende persoon die anderen altijd verbeterd op hun taal- en grammatica gebruik.
  • Makkelijk (online) communiceert en dit ook leuk vindt om te doen.
  • Voldoening haalt uit het helpen van mensen.

Dit is NIETS voor jou, als je…

  • Kennis van computers niet verder gaat dan weten hoe deze op te starten.
  • Flink gaat zweten als je (video/telefoon) gesprekken moet voeren.
  • Van nature iemand bent die er een “onemanshow” van maakt.

Hoe ziet een werkdag uit?
Met het Instructeursteam starten wij de dag altijd met een teamhuddle of je nou op kantoor of thuis werkt met je kat op je schoot. Eenieder benoemt zijn doelen voor de dag en wanneer zijn/haar dag geslaagd is. Na de Huddle ga je afhankelijk van het rooster of huiswerk nakijken of via teams de vaardigheden van onze cursisten toetsen. Als het even een rustig momentje is neem je contact op met een cursist over hoe ze de Digital Classroom (onze digitale leeromgeving) hebben ervaren. Nadat je alle huiswerkopdrachten hebt nagekeken sluit je de dag af door de modules nog een keer te doorlopen om te kijken of er eventueel nog verbeteringen zijn en wanneer deze er zijn geef je ze door aan de Instructional Designer. Laptop dicht, biertje (of wijntje) erbij en tot zover jouw werkdag. 

Waar kom je terecht?
Wij bieden opleidingen, trainingen en oefeningen op het gebied van brandbestrijding, eerste hulp en ontruiming – zowel operationeel als beleidsmatig Anders dan anderen, work-hard-play-harder, Early-adopters en we doen het goed of we doen het niet zijn de kreten die ons, snelgroeiende familiebedrijf, het best omschrijven. Een team met ambitieuze collega’s en een inspirerende werkomgeving waarin jij kunt ontwikkelen en excelleren. In onze branche zetten wij de standaard en bepalen we de toekomst. Wij doen niet wat anderen doen en gaan ver in de ambitie om dingen 100% anders te doen dan anderen. Dit alles doen we met veel humor en plezier. 

Wat krijg je?

Een ruim budget voor een persoonlijk scholingsprogramma als je (nog) niet over alle skills beschikt die je nodig in jouw functie. Ook hebben we een gaaf vitaliteitsprogramma.

Naast de goede werksfeer wordt er uiteraard aan het einde van elke maand een passend salaris (bruto
€ 1802,74 tot maximaal € 2443,51o.b.v. 40 uur) aan je uitbetaald.

Om te zorgen dat nieuwe medewerkers zich zo snel mogelijk thuis voelen bij ons krijgen ze allemaal een warm onthaal. We nemen je mee in onze wereld!

Wij zijn die ene vriendengroep! Die groep waar iedereen het over heeft. Je weet wel die groep die epische dingen voor elkaar krijgt met veel humor, respect en gelijkwaardigheid. Die voor elkaar klaarstaat als het nodig is.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie (+ CV), via video of mail, vandaag nog naar sollicitaties@cura-trainingen.nl!
Shares