Transactionele e-mailings.

Certificaten van trainingen die aflopen. Aan- en afmeldingen van collega’s bij trainingen. Herinneringen voor trainingen versturen. Het valt soms niet mee om werkzaamheden rond veiligheid en BHV te organiseren of te plannen. CURA helpt u door berichten en meldingen die regelmatig terugkeren te automatiseren.

U kunt hiervoor gebruikmaken van automatische e-mailings, ofwel transactionele mailings. Samen bepalen we éénmalig de inhoud en het moment wanneer een e-mail verstuurd moet worden. BHV-ers ontvangen deze e-mailings in hun cursistenportaal. Zo zijn zijn altijd op de hoogte van acties die zij moeten ondernemen.

Op deze manier bespaart u veel tijd en voorkomt u misverstanden. Bovendien heeft u met het klantenportaal alle gegevens en documentatie rond BHV en de veiligheid van uw bedrijf of organisatie op uw scherm. Altijd en overal grip, zonder dat het u extra tijd kost.
neem contact met ons op voor meer informatie over transactionele e-mailings en bekijk hoe u tijd kunt besparen en misverstanden voorkomt.

Wilt u meer weten? Neem dan nu contact met ons op.