STAGIAIR(E) INTEGRALE VEILIGHEIDSKUNDE

jul 27, 2020 | Vacature

Jij bent niet bang om in het onbekende te duiken! Als stagiaire integrale veiligheid ga jij onderzoeken welke trends op het gebied van veiligheid naar voren zijn gekomen tijdens de Coronacrisis. Het is onbekend terrein, dus jij bent leading. En dat vind jij prachtig; jij houdt van contacten leggen en vindt het mooi om je vast te bijten in een opdracht. 

 

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) voor een fulltime stage van ongeveer 5 maanden. Tijdens deze stage ga je o.a. onderzoeken wat de verschuiving van het kantoor naar thuiswerken voor effect heeft op ons vakgebied, bedrijfshulpverlening. Hiervoor maak je een analyse van de wetgeving en ga je in gesprek met diverse stakeholders. Op basis hiervan maak je een gedegen analyse met scherpe conclusies. Kortom een veelzijdige en leerzame stage.

Hiermee kun je ons helpen bij het realiseren van onze missie om ook op Mars BHV-trainingen te gaan verzorgen. Wil je meer weten lees vooral verder. Nu al enthousiast? Reageer dan snel! Stuur jouw motivatie (+ CV), via video of mail, vandaag nog naar sollicitaties@cura-trainingen.nl. Mocht je vragen hebben neem dan contact op via het aangegeven mailadres. 

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stage ga je voor ons onderzoeken wat de gevolgen zijn van het thuiswerken voor de BHV in de breedste zijn van het woord. Daarbij gaat jouw onderzoek niet alleen over de situatie in de kantoren maar juist ook over de thuiswerkplek. Wat zegt de wet daarover bijvoobeeld maar ook hoe gaan bedrijven daar nu mee om. Om hierachter te komen ga je in gesprek met onze opdrachtgevers en schrijf je na een gedegen analse een rapport over deze gevolgen.

Dit is IETS voor jou, als je…

  • Niet laat wegsturen als het antwoord nee is 
  • Zelf het thuiswerken hebt omarmd 
  • Ook kansen ziet tijdens een crisis

Dit is NIETS voor jou, als je…

  • Denkt dat BHV staat voor Bier haal vrijwilliger 
  • Denkt dat wij blij worden van dikke rapporten
  • Niet in staat bent om een zinnige analyse te maken van een lang verhaal

Waar kom je terecht?

Wij zijn een snelgroeiend en dynamisch bedrijf, zijn anders dan anderen en we onderzoeken, proberen en gebruiken ontwikkelingen/ideeën elke dag in kleine stapjes om ons leven en dat van onze klanten makkelijker en leuker te maken. We hebben een team met jonge, ambitieuze collega’s en een inspirerende werkomgeving waarin jij kunt ontwikkelen en excelleren. In onze branche zetten wij de standaard en bepalen we de toekomst. Wij doen niet wat anderen doen en gaan ver in de ambitie om dingen 100% anders te doen dan anderen. Dit alles doen we met veel humor en plezier. 

Wat krijg je?

Aandacht voor jouw ontwikkeling: Voor deze baan krijg je een betaalde training om je klaar te stomen voor het echte werk. En het mooie is: thuiswerken is the new way of working.

Een zachte landing: Een zachte landing: Om te zorgen dat nieuwe medewerkers zich zo snel mogelijk thuis voelen bij ons, krijgen ze allemaal een warm onthaal. We nemen je mee in onze wereld! 

Geweldige collega’s: Wij zijn die ene vriendengroep! Die groep waar iedereen het over heeft. Je weet wel die groep die epische dingen voor elkaar krijgt met veel humor, respect en gelijkwaardigheid. Die voor elkaar klaarstaat als het erop aankomt.

Geïnteresseerd?

Stagelopen bij de CURA Groep betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit de CURA Groep goede begeleiding krijgt. Je kunt direct solliciteren door je motivatie (+ CV), via video of mail, vandaag nog naar sollicitaties@cura-trainingen.nl te sturen.

Shares